• Occasions
  • · Palmehaven

Morten Abel på Britannia - Påsken 2021

Morten Abel blir vår Artist In Residence i Palmehaven i påsken. Denne gangen får du oppleve han tett på sammen med Thomas Gallatin i duoformat der de tar for seg låter fra hele Morten Abel's karriere.

Artikkel · 1 min lese

Morten Abel i Palmehaven

Palmehaven, 30. mars 2021 - 31. mars 2021

Morten Abel blir vår Artist In Residence i Palmehaven i påsken. Denne gangen får du oppleve han tett på sammen med Thomas Gallatin i duoformat der de tar for seg låter fra hele Morten Abel's karriere.

Etter en fantastisk utsolgt "One Night Only" konsert i Britannia Hall i fjor høst kunne vi ikke vente alt for lenge med å booke Morten Abel tilbake til Britannia og denne gangen som vår Artist In Residence i Palmehaven i påsken.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multi-instrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet. 

 Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang.

Morten Abel

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.
Gled dere!

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken og en aperitif ved ankomst.

Meny
Posjert vilkveite
Selleri, syrlig agurk, tapiokachips og avrugakaviar
**
Lam fra Rørostraktene
Glaserte rødbeter, ertepure med rosmarin, potetterte, grønnpepper saus
**
Ivoire Valhrona sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem

Viktig informasjon:
Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. 
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 28. juni 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.