Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Nyttårsaften på Britannia Hotel

Tradisjon tro inviterer vi til storslått Nyttårsgalla i Palmehaven med oppgradert 5-retters meny, Champagne og Britannia Superior Swing Orchestra spiller opp til dans.

Artikkel · 1.5 min lese

Nyttårsaften

Palmehaven, 31. desember 2022 18:30 - 31. desember 2022 00:00

5-retters gallamiddag i Palmehaven med underholdning fra Britannia Superior Swing Orchestra og dans. Overnatting med nydelig frokost og inngang til Britannia Spa & Fitness.

Det blir Champagne, en nydelig 5-retters meny fra Britannia's kjøkken med klassiske retter som passer perfekt når det nye året skal ringes inn.

Og som alltid – Britannia Superior Swing Orchestra (BSSO) vil sørge for underholdningen, og i år spiller de opp til dans, slik at det nye året kan danses inn. I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen. Palmehaven åpnet for første gang i 1918, det var samtidig med at Louis Armstrong hadde sin første spillejobb i New Orleans.

Mari Smistad Haugen og Are Hembre er frontfigurene for Britannia Superior Swing Orchestra som spiller opp til dans etter middag.

Musikken til BSSO består derfor av mye herlig ragtime, blues og swingmusikk fra akkurat den tidsepoken. Noen av musikkhistoriens mest populære julesanger blir også å høre i jazz- og swingdrakt. Det blir også klassikere fra Ella Fitzgerald og Frank Sinatras repertoar. I front for det 9 personer store orkesteret står de dyktige og allsidige sangerne Mari Haugen Smistad og Are Hembre. Jan Magne og Helge Førde leder orkesteret, som består av byens mest erfarne swing-musikere.

Beef Wellington fra Palmehavens kjøkken serveres med vintertrøffel nyttårsaften i Palmehaven.

I billetten inkluderes overnatting i dobbeltrom for to personer med frokost og inngang til spa, en aperitiff ved ankomst til middagen, en 5-retters meny fra Palmehavens kjøkken, etterfulgt av konsert, dans og nyttårs-skål ved midnatt.

Kveldens gallameny er som følger: 
Råmarinerte kamskjell, løyrom og fenikkel. 
** 
Piggvar med røkt smørsaus, Britanniakaviar og stekte grønne vekster. 
**  
Biff Wellington med sjysaus og vintertrøffel. 
** 
Britannia Blå, fritert rug og aprikos. 
**   
Omelette Norvégienne med rørte bringebær og hylleblomst.  

Dørene til Palmehaven åpner kl 18.30

Etter middagen lager vi plass til dans for de som ønsker å swinge seg inn i det nye året akkompagnert av fantastiske Britannia Superior Swing Orchestra.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Tilbring nyttårsaften på Britannia Hotel med overnatting på et av våre komfortable hotellrom og start det nye året med en deilig frokost i Palmehaven.

Billetter til vår nyttårsgalla inkluderer både overnatting i dobbeltrom med frokost i Palmehaven og tilhørende salonger, inngang til Britannia Spa & Fitness + gallamiddag i Palmehaven nyttårsaften.

Publisert 12. oktober 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.