• Occasions
  • · Palmehaven

Ole Dalen's Julekonserter, Palmehaven 18.- 21. desember.

Fra 18. - 21. desember inviterer Ole Dalen til julekonserter i Palmehaven.

Artikkel · 0.5 min lese

Ole Dalen's julekonserter

Palmehaven, 18. desember 2023 - 21. desember 2023

I år blir Palmehaven arenaen for en av Trondheim's aller mest populære juletradisjoner, Ole Dalen's julekonserter. Ole gjør comeback i et mindre og mer eksklusivt format og lover nye overraskelser og kjente og kjære artister på programmet.

For mange i Trondheim er Ole Dalen og hans julekonserter en viktig og kjærkommen tradisjon og noe som virkelig setter stemningen tett innpå julen. Et av byens aller mest populære juleshow gjennom tidene gjør i år comeback i selveste Palmehaven.

Det har vært en drøm lenge å arrangere mine julekonserter i Palmehaven. Nye Britannia Hotel og det de har fått til og skapt der siden gjenåpningen er imponerende og det er stas for meg å gjøre comeback akkurat i Palmehaven. Dette blir enda mer nært og intimt, man kommer tettere på opplevelsen, i et historisk og ærverdig lokale - en perfekt setting som gir meg nye muligheter.

Ole Dalen
Ole Dalen med Åge Aleksandersen og Line Sofie Aleksandersen. Foto fra tidligere julekonsert: Vegard Eggen, Adresseavisen.

Fra mandag 18. desember til og med torsdag 21. desember, dekkes Palmehaven til julekonserter fra kl. 21. Billetter kan forespørres direkte til Ole Dalen og bestillinger handles direkte med Ole på e-post. Tradisjonen tro forblir artistene for kvelden og programmet en velbevart hemmelighet, med kjente nasjonale og lokale navn og låter, ispedd noen overraskelser.

I forkant av konserten vil hotellets restauranter og barer være tilgjengelige og vi anbefaler deg å være tidlig ute med å bestille bord i Brasserie Britannia, Jonathan Grill, Vinbaren og Britannia Bar.