Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Ole Edvard Antonsen 13. - 15. desember

Ole Edvard elsker Palmehaven, og han har gjort det til en tradisjon å ta med seg venner og horn og fylle Palmehaven før jul.

Artikkel · 1 min lese

Ole Edvard Antonsen

Palmehaven, 13. desember 2022 - 15. desember 2022

I år vil alle som vanlig få en klump i halsen når Ole Edvard renser trompeten og blåser avgårde O Helga Natt – vakrere blir det ikke. En julekonsert med Ole Edvard, musikere og vokalister er en fornøyelig affære, fylt med nydelig musikk og noen gode historier.

Ole Edvard Antonsen's førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten, og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land. Ole Edvard, en av verdens fremste trompetsolister, er en av Norges absolutt største internasjonale stjerner. Når Ole Edvard kommer til Palmehaven, har han med seg gjester på scenen som vil løfte konserten til det stjernekledde taket i Palmehaven.

Ole Edvard og hans gjester balanserer i flere sjangre med sin brede musikalske bakgrunn, og dette resulterer alltid i briljant musikalsk samarbeid og en rekke spennende arrangementer, som ved tidligere julekonserter. Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som alt er med på å skape den gode førjulsstemningen.

Høydepunktene vil som vanlig stille seg i kø, når Ole Edvard Antonsen entrer en scene.

Tirsdag 13. desember kl. 19.00
Onsdag 14. desember kl. 19.00
Torsdag 15. desember kl. 19.00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny Ole Edvard Antonsen
Gravet ørretmosaikk med syrlig eple, Pommes Alumette og sennepsaus.
**
Valg av hovedrett:
Andebryst, rødkål, vinterkålvekster, potetkrokett og sjysaus.
eller
Torsk med vinterkålvekster, sjøkrepssaus og potetkrokett. 
**
Sjokolade - nemesis, tindvedsorbet, vaniljekrem og sprø marengs. 

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. juli 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.