• Occasions
  • · Palmehaven

Ole Edvard Antonsen i Palmehaven 13. Desember

Ole Edvard Antonsen tar med seg Knut Marius Djupvik og sin førjulsturné Desemberstemninger til Palmehaven søndag den 13. desember.

Artikkel · 0.5 min lese

Ole Edvard Antonsen 13. Desember

Palmehaven, 13. desember 2020 19:30 - 13. desember 2020 23:30

Ole Edvard Antonsen tar med seg Knut Marius Djupvik og sin førjulsturné Desemberstemninger til Palmehaven søndag den 13. desember. Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som alt er med på å skape den gode førjuls-stemningen.

Ole Edvard Antonsen's førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land.

Ole Edvard, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner, vil på denne intimkonserten i Palmehaven ha med seg Knut Marius Djupvik på vokal, som gjør stor suksess i Stjernekamp på NRK denne høsten.

Disse to lekne herrene har begge en utrolig stor sjanger-bredde som sin musikalske bakgrunn, og dette har resultert i et briljant musikalsk samarbeid og en rekke spennende arrangementer ved tidligere julekonserter. 

Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som alt er med på å skape den gode førjuls-stemningen. Knut Marius´ sin versjon av klassikeren o`Helga natt vil garantert bli et av høydepunktene vel verdt å få med seg.

I billetten inkluderes matservering etterfulgt av en flott konsert med Ole Edvard Antonsen og Knut Marius Djupvik i Palmehaven. Vi fyller bordet med de beste ostene, lokale og internasjonale, et godt utvalg i modne og smaksrike skinker og godt tilbehør. Perfekt til en rolig og fin kveld i Palmehaven.

Publisert 29. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.