Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Paal Flaata i Palmehaven

Velkommen til Palmehavens berømte julebuffet, etterfulgt av en helt uforglemmelig konsertopplevelse med Paal Flaata 18. desember.

Artikkel · 1.5 min lese

Paal Flaata

Palmehaven, 18. desember 2022 19:00 - 18. desember 2022 00:00

Paal Flaata kommer til Britannia Hotel søndag 18. desember for sin stemningsfulle julekonsert. Billetten inkluderer apertiff ved ankomst og Palmehavens tradisjonsrike julebuffet.

Paal Flaata kommer til Britannia Hotel 18. desember for sin tradisjonelle juleturné! Med sin faste musikalske partner Gøran Grini kan vi love en særs stemningsfull julekonsert.

Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden. Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.

Paal Flaata.

Som soloartist har han gitt ut tilsammen 8 album, noe som blant annet har resultert I tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain) På 90 tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir, som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og Palmehavens julebuffet med tradisjonelle varme retter, smakfulle kalde retter, og som alltid et bugnende dessertbord fra våre konditorer.

jul i palmehaven

Ekstra interessert i vin?
Britannia Hotel har en av Norges største vinkjellere. Her finner du viner som ikke finnes på det åpne marked, et bredt utvalg av viner i alle prisklasser. Om du ønsker å plukke en vin fra vårt innholdsrike vinkart som står klar ved bordet ditt, ta en titt på vår liste her, og send inn en forhåndsbestilling.

Henrik Dahl Jahnsen in Britannia's wine bar

Viktig informasjon
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00. For dere som ønsker å komme før dørene åpnes, så ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som ett venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss, hvem dere ønsker å sitte sammen med, og vi vil sørge for et hyggelig bord. Dersom det er noen allergier som skal hensyntas ber vi vennligst om informasjon på forhånd. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners kulturopplevelse i Palmehaven!
Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt med oss.

Publisert 1. oktober 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.