Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Silje Nergaard med Espen Berg 14.12 - 16.12

I midten av desember får vi besøk av fantastiske Silje Nergaard med Espen Berg i Palmehaven.

Artikkel · 1.5 min lese

Silje Nergaard med Espen Berg

Palmehaven, 14. desember 2021 - 16. desember 2021

Med sine 18 albumutgivelser har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Silje Nergaard og Trondheims egne pianovirotous Espen Berg inviterer til tre nære, intime og eksklusive konsertopplevelser i Palmehaven i perioden 14 - 16.desember. Silje og Espen skulle vært her i februar, men smittevernregler satte en stopper for det, nå kommer de! 

Espens dynamiske og lekne pianospill gjør at Siljes vakre og egenartede stemme virkelig får skinne i dette nydelige musikalske samspillet. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren balsam for ører, hjerte og sjel.

Silje Nergaard feiret i 2020 30-årsjubileum som artist og innledet i den anledning et spennende musikalsk samarbeid med jazzpianist Espen Berg, som blant annet har mottatt Moldes Jazzstipend og regnes som en pianist i verdensklasse. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My HeartThe WaltzJapanese Blue og ikke minst Tell Me Where You’re Going, i tillegg til en del nytt og spennende materiale, blant annet fra Siljes kommende album HOUSES.

Med sine 18 albumutgivelser har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Tirsdag 14. desember, kl.19:00
Onsdag 15. desember, kl.19:00
Torsdag 16. desember, kl.19:00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny 
Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme og pepperrot, sprø rug, ørretrogn og dill.
**
Valg av hovedrett:


Britannias juletallerken
Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake, sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple, julesaus og mandelpotet.

Eller

Bakt villkveite fra Helgelandskysten med grønn erterpuré, Avrugakaviar, perlepotet og luftig hollandaise
**
Klassisk Crème caramel

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.