• Occasions
  • · Palmehaven

Silya i Palmehaven 5. og 6. Mars

Etter to suksessfulle turneér med trioen i 2018 & 2019 kaster Silya og musikerne Truls Hval (gitar) og Sigurd Evensen (trombone) loss og legger ut på reise igjen våren 2021. I mars inntar de ærverdige Palmehaven på Britannia Hotel.

Artikkel · 1 min lese

Silya i Palmehaven *få billetter*

Palmehaven, 5. mars 2021 - 6. mars 2021

Etter to suksessfulle turneér med trioen i 2018 & 2019 kaster Silya og musikerne Truls Hval (gitar) og Sigurd Evensen (trombone) loss og legger ut på reise igjen våren 2021. I mars inntar de ærverdige Palmehaven på Britannia Hotel.

Etter to suksessfulle turneér med trioen i 2018 & 2019 kaster Silya og musikerne Truls Hval (gitar) og Sigurd Evensen (trombone) loss og legger ut på reise igjen våren 2021. I mars inntar de ærverdige Palmehaven på Britannia Hotel.

Det blir intim setting ispedd god energi, både kjente og også noen helt nye låter. Når låtene blir strippet ned og fremføres i dette formatet, skaper disse tre musikerne sterke musikalske øyeblikk!

Silya er blitt en folkekjær artist i Norge, etter å ha jobbet mange år som låtskriver og artist i USA tidlig i karrieren. Senere vant hun Stjernekamp på NRK i 2013 og har siden gitt ut flere suksessfulle album og spilt flere hundre konserter rundt om i Norge.

fredag 5. mars, 19:30 *få billetter igjen*
lørdag 6. mars, 19:30 *få billetter igjen*

Aftenen starter med en 3-retters meny som er inkludert i konsertbilletten, komponert av Britannias eminente kjøkken. 

Meny Artist In Residence Mars
Posjert vilkveite
Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt)
**
Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri)
**
Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 27. juli 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.