• Food & Drinks
  • · Palmehaven

Skalldyraften i Palmehaven 15. april

Lørdag 15. april serverer vi bugnende skalldyrplatå med det beste havet har å by på i Palmehaven.

Artikkel · 0.5 min lese

Skalldyraften i Palmehaven

Palmehaven, 15. april 2023 19:00

I forbindelse med smakstrender - vårens vinmesse, inviterer vi til skalldyraften i Palmehaven lørdag 15. april. Arrangementet er åpent for alle og man trenger ikke være deltaker på smakstrender for å bestille bord.

Vinmessen - Smakstrender 2023 rundes av med en avslappende aften i historiske omgivelser. Det har vært mange gode smaker gjennom helgen, så hva passer vel bedre enn å toppe det hele med et flott skalldyrplatå? Ja, vi mener faktisk platå…her blir det store fat på bordet med masse skalldyr, men også litt deilig ceviche.

Vindirektør Henrik Dahl Jahnsen inviterer til en deilig skalldyrsaften hvor vi skal senke skuldrene og ta for oss av havets godsaker, skåle i glassene og feire at vinteren er over og at det nærmer seg vår og sommer.

Dette arrangementet er åpent for alle og man trenger ikke å ha deltatt på vinmesse for å bestille bord denne kvelden.

Sjøkreps fra Trøndelag blir en del av vårt lekre skalldyrplatå denne kvelden i Palmehaven.

Sett dere til rette, bestill en flaske vin og nyt atmosfæren. Gjerne start med det kalde, og før dere vet ordet av det så dukker det opp nydampede blåskjell.

Sous Chef Nils Flatmark tilbereder blåskjell fra Fosen.

Gled dere til bugnende fat med det beste havet har å by på:

Skalldyrplatå 15. april
Østers
Kongekrabbe
Reker 
Sjøkreps  
Taskekrabbe
Kamskjellcarpaccio med fennikelcruditée og avruga  
Hvitvinsdampede blåskjell  
Kveiteceviche med yuzu og ørretrogn
**
Sitron 
Aioli 
Chilimajones 
Hjertesalat 
Nystekt brød fra Britannias bakeri

Skalldyraften i Palmehaven
Lørdag 15. april kl. 19.00
Skalldyrplatå med tilbehør kr. 1.495,- p.p. + hoopla billettavgift.

Palmehaven restaurant i Trondheim