Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Speilsalen

Speilsalen x AIRA 22 - 23. mars 2023

Christopher Davidsen og Tommy Myllymäki inviterer til “four hands dinner” i Stockholm og Trondheim i 2023.

Artikkel · 1.5 min lese

Speilsalen x AIRA

Speilsalen, 22. mars 2023 - 23. mars 2023

Onsdag 22. og torsdag 23. mars blir det four hands dinner i Speilsalen med Christopher Davidsen & Tommy Myllymäki fra restaurant AIRA i Stockholm. Menyen vil inneholde klassiske retter fra begge kokkenes repertoar.

Christopher Davidsen og den meriterte svenske stjernekokken Tommy Myllymäki har kjent hverandre i mange år gjennom Bocuse d`Or. Nå inviterer de gjester i både Stockholm og Trondheim til sine respektive Michelinstjerne-restauranter der man får oppleve en "four hands dinner" med retter fra begge restauranter.

Det starter i Stockholm 22. og 23. februar der Christopher Davidsen skal ta med seg flere av sine signaturretter til restaurant AIRA og en måned senere kommer Tommy Myllymäki og AIRA på besøk til Speilsalen, onsdag & torsdag 22. - 23. mars.

De to kjøkkensjefene inviterer til to helaftener i hver by med det beste fra begge restauranter, der signatur-retter fra både AIRA og Speilsalen danner en minneverdig aften med gastronomiske høydepunkt på løpende bånd.

Menyen vil inneholde klassiske retter fra begge kokkenes repertoar og vil koste kr. 2950,- per person (vin kommer i tillegg).

Bordbestilling og reservasjoner for disse unike kveldene er tilgjengelig allerede nå.

 "For oss kokker er disse samarbeidsmiddagene en uvurderlig mulighet til å utvide min og teamets gastronomiske horisont. Vi liker å bryte ut av hverdagen vår på AIRA ved å slå oss sammen og bli kjent med et nytt sett med ingredienser, matlagingsteknikker og utfordringer,” uttaler Tommy Myllymäki,

AIRA. Tommy Myllymäki.

Tommy Myllymäki har representert Sverige fem ganger i Bocuse d`Or, og vant sølv i 2011. Han er også forfatter av flere moderne klassiske kokebøker.

AIRA er hans én-stjerners Michelin-restaurant som ligger i den kongelige parken Djurgården i Stockholm.

Restaurantens nærhet til vannet og tilknytning til naturen er sentrale elementer i opplevelsen, noe som også fremheves av bygningens unike arkitektur. Den gastronomiske opplevelsen ved AIRA utvikler seg hele tiden med årstidene og er fokusert på nordiske ingredienser med globale teknikker og smaker.

AIRA. Tommy Myllymäki.

” Vi setter stor pris på disse samarbeidene der vi kan berike våre gjester på begge restauranter med spennende nye opplevelser og smaker. Vi ser også frem til å utveksle kunnskap mellom teamene og få inspirasjon fra hverandre.

Tommy har vært en god venn i mange år gjennom Bocuse d’Or, og jeg gleder meg til å lage mat til gjestene hans på AIRA og få besøk fra dem til mine gjester i Trondheim, sier Christopher Davidsen.

Christopher Davidsen fra Speilsalen besøker AIRA for å lage en four hands dinner sammen med Tommy Myllymäki fra 22. - 23. februar 2023. Ønsker du bord til AIRA x Speilsalen i Stockholm kan du bestille det her.

Tommy Myllymäki og teamet fra AIRA besøker Speilsalen 22. - 23. mars. 

Kamskjell, Speilsalen.

Publisert 16. desember 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.