• Occasions
  • · Palmehaven

Julekonsert med Stephen Brandt-Hansen i Palmehaven

Julekonserten med Stephen Brandt- Hansen er for mange trøndere blitt en førjulstradisjon, nå flytter han inn som vår Artist In Residence i Palmehaven i starten av Desember.

Artikkel · 1 min lese

Stephen Brandt-Hansen 1., 2. og 3. Desember *UTSOLGT*

Palmehaven, 1. desember 2020 - 3. desember 2020

1., 2., og 3. Desember inntar den fantastiske tenoren Stephen Brandt-Hansen Palmehaven som vår Artist In Residence. Stephen's stemmeprakt, særegne tolkninger og musikalske overskudd sørger for skikkelig førjulsstemning på hotellet i starten av Desember.

Julekonserten med Stephen Brandt- Hansen er for mange trøndere blitt en førjulstradisjon. Med sin stemmeprakt, særegne tolkninger og musikalske overskudd byr han med glimt i øyet på de fineste desemberavtrykk – og setter stemningen rundt advent og det forunderlige julemysteriet!

I år inntar tenoren selveste Palmehaven i Britannia Hotell. Med seg har han sitt faste, velklingende englekor DubEdåre og pianist. Repertoaret spenner fra tradisjonelle juleklassikere og nyere desemberhits til helt nye komposisjoner  og gjendiktninger av. bl.a. Rolf Løvland, Espen Lind, Erik Hillestad og Kari Iveland.

Tirsdag 1. desember, 19:30 *få billetter igjen*
Onsdag 2. desember, 19:30 *få billetter igjen*
Torsdag 3. desember, 19:30 *utsolgt*

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett. 

Meny Christmas Artist In Residence

Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Alternativ 1: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.
Alternativ 2: Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 11. september 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.