Hopp til innholdet
  • Hospitality
  • · Palmehaven

Steve Harley Acoustic Trio i Palmehaven

Steve Harley er endelig på vei tilbake til Trondheim og denne gang som Artist in Residence i Palmehaven, 11 og 12.februar som Steve Harley Acoustic Trio.

Artikkel · 1.5 min lese

Steve Harley *utsolgt*

Palmehaven, 11. februar 2022 - 12. februar 2022

Steve Harley er endelig på vei tilbake til Trondheim og denne gang som Artist in Residence i Palmehaven, 11 og 12.februar som Steve Harley Acoustic Trio.

Vi får erkebritisk besøk på Britannia – endelig!

En av de virkelig store fra Glam perioden midt på 70 tallet i England. På linje med David Bowie, Marc Bolan, Bryan Ferry, Elton John og de gutta der, herjet Mr. Soft hitlistene.

Steve Harley er endelig på vei tilbake til Trondheim og denne gang som Artist in Residence i Palmehaven, 11 og 12.februar som Steve Harley Acoustic Trio. 

I tillegg til Steve består trioen av to glimrende musikere fra Cockney Rebel, James Lascelles 
(piano/perkusjon) og Barry Wickens (fiolin, gitar og mandolin). Det blir en akustisk og intim konsert ladet med hits, folkets favoritter og massevis av improvisasjon. Fra Judy Teen til Make Me Smile, fra den siste singelen Ordinary People via Sebastian og hans mange albumfavoritter. 

Rod Stewart som har spilt inn Steve`s sang A friend of life på sitt siste platina-selgende album 
beskriver Harley som en av de fineste låtskrivere Storbritannia noen gang har fostret. Det er ikke vanskelig å være enig i det. Steve Harley`s akustiske konserter får fantastiske kritikker, bla fra Portsmouth Evening News som omtaler det som en konsert med en artist som har en av den moderne musikkens beste låtkataloger.

Fredag 11. februar, kl.19:00 *utsolgt*
Lørdag 12. februar, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny 11-12. februar

Palmehavens kanapeer på bordet
**
Bakt skrei
Klippfisk krokett, brokkolini, potetkrem og skalldyrsaus
**
Tiramisu
Cappuccino og Sarah Bernard

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. desember 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.