Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Thomas Dybdahl i Palmehaven 4. - 6. November

Denne muligheten vet vi mange har sett frem til: endelig kommer Thomas Dybdahl til Britannia og blir vår Artist In Residence i starten av November.

Artikkel · 1 min lese

Thomas Dybdahl

Palmehaven, 4. november 2021 - 6. november 2021

Thomas Dybdahl kommer endelig til Palmehaven i starten av November som vår Artist in Residence på Britannia Hotel. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retters middag fra Palmehavens kjøkken.

Thomas Dybdahl kommer endelig til Palmehaven som Artist in Residence på Britannia Hotel. Melankoliens Norgesmester, en av de aller største norske artistene de siste20 årene kommer omsider for å forføre Palmehavens kresne publikum med sine vakre låter og sin nydelige røst.

Og dessuten, det blir ikke så melankolsk….  Med sitt niende album «Fever» overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sår melankoli. Her møter vi en “fri og leken Dybdahl”, melder Dagbladet. Vi gleder oss til å få oppleve både nytt og gammelt fra Thomas i . Denne kvelden spiller Dybdahl i soloformat.

Torsdag 4. november, kl.19:00
Fredag 5. november, kl.19:00 *utsolgt*
Lørdag 6. november, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retters middag fra Palmehavens kjøkken.

Meny Artist In Residence
Rødbetetartar, geitost fra Grindal, sprø solsikkekjerner, karse og Britannia’s rooftop honey  
**
Bakt torskerygg «meunière» med kapers, ristet mandler, brunet smør og Avrugakaviar 
**
Manjarisjokolade- og bringebærterte, sitronmarengs og bringebærsorbet  

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom her.

Publisert 19. august 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.