Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Torstein Flakne 24. & 25. Juli i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Torstein Flakne i Palmehaven på Britannia Hotel 24. Juli - 25. Juli som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Torstein Flakne 24. & 25. Juli i Palmehaven

Palmehaven, 24. juli 2020 19:30 - 25. juli 2020 23:30

24. Juli og 25. Juli flytter Torstein Flakne inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Torstein Flakne, vokalist og gitarist i Stage Dolls, inntar Palmehaven på Britannia Hotel 24. & 25 Juli og triller ut en endeløs rekke med 'Fine Sanga'. Vanligvis spilles disse sangene foran tonnevis med Marshall, men her får du oppleve dem sånn som de ble laget, nært på, med kun Torstein og hans gitar.

'Love don't bother me', 'Soldier's gun', 'Hard to say goodbye' etc.. listen er lang, og kanskje sneier han innom noen av det han har skrevet for andre også.

Når vi i tillegg får anekdoter og gode historier fra en lang og innholdsrik karriere mellom låtene skulle det ligge an til en skikkelig festkveld.

-Æ glær mæ, sier hovedpersonen, og det gjør vi og!

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Torstein Flakne
Fredag 24. juli, kl.19.30
Lørdag 25. juli, kl.19.30

1,635,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.