Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Tre Små Kinesere 10. februar *ny dato!*

Tre Små Kinesere låter bedre enn noensinne og inviterer til konsert i Palmehaven på Britannia 10. februar

Artikkel · 1 min lese

Tre Små Kinesere *få billetter igjen*

Palmehaven, 10. februar 2022 19:00 - 10. februar 2022 23:00

I februar er vi så heldig å få besøk av Tre Små Kinesere i Palmehaven. Her kan dere glede dere til mange klassikere og god stemning. Aperitiff og meny er inkludert i billetten.

I februar fremfører Tre Små Kinesere alle sine mest kjente låter i Palmehaven. Denne kvelden kan du glede deg til å høre Klassebildet, Hjertemedisin, Dørstokkmila og Soleplassland, med flere! Så her ligger det godt til rette for en skikkelig flott kveld.

Tre Små Kineseres repertoar består av sanger til fest, latter og ettertanke. Med et større trøkk enn på innspillingene, og en meget verbal Risnes ved mikrofonen, er en konsert med Tre Små Kinesere en opplevelse du tar med deg med glede. 

Tre Små Kinesere startet i 1988 og feiret 30-årsjubileum i 2018. Bandet slo gjennom i 1990 med albumet 365 Fri. Jubileet ble feiret med en konsert i Borggården i Trondheim, med både originalbesetning, ny besetning og Trondheimssolistene på scenen. Tre Små Kinesere har gitt ut 12 album siden 1990. Ulf Risnes er den originale kineseren, med god hjelp av sine nye musikere.

Torsdag 10. februar, kl.19:00 *få billetter igjen*

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Bakt skrei
Klippfisk krokett, brokkolini, potetkrem og skalldyrsaus
*
Tiramisu
Cappuccino og Sarah Bernard

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1. september 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.