• Occasions
  • · Palmehaven

Trond Helge Johnsen i Palmehaven 23. juni

Ta godt imot Trond Helge Johnsen som vår Artist In Residence, når han feirer Midtsommer i Palmehaven 23. juni!

Artikkel · 1.5 min lese

Trond Helge Johnsen i Palmehaven 23. juni

Palmehaven, 23. juni 2023 19:00

Vi gleder oss til å ta imot Trond Helge Johnsen som vår Artist In Residence i Palmehaven.

Trond Helge kan betegnes som Trondheims mest populære bergenser, og har brukt 30 år med opp og nedturer på veien til å fylle Olavshallen i fjor høst, og er nå endelig klar for å spille på Britannia.

Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss, og ga ut sitt debutalbum "Under huden" i september 2020, og sitt andre album »dans på nevroser» i april 2022. 

Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig, og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en survivor som spirer gjennom asfalt, og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i livet, men det var før det. Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger, som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er mann for å gripe det norske publikum. 

Med seg i Palmehaven, har han med seg de eminente musikerene Jo Ranheim på gitar, og Morten Huuse på tangenter. De er kjent for å gjøre sterke konserter der du får fantastiske historier,  og tekster som ifølge Johnsen ikke er triste, men til ettertanke.  Latter og tårer kan fort gå hånd i hånd.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny Trond Helge Johnsen 23. juni
Lettrøkt kveite,
syltet selleri, sprø bygg, dill-emulsjon og ørretrogn
**
Kalv fra Røros,
vårens primører, potet terrine, fritert brissel og steinsoppsjy
**
Pate de choux,
vannbakkkels fylt med vaniljekrem, sesongens bær og is.

Viktig informasjon
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00. For dere som ønsker å komme før dørene åpnes, så ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss i god tid hvem dere ønsker å sitte sammen med, så vil vi sørge for et hyggelig bord.

Dersom det det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, ber vi vennligst om informasjon om dette på forhånd, slik at vi får ordnet en flott og tilpasset meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners kulturopplevelse i Palmehaven!

Ekstra interessert i vin? 
Britannia Hotel har en av Norges største vinkjellere. Her finner du viner som ikke finnes på det åpne marked, et bredt utvalg av viner i alle prisklasser. Om du ønsker å plukke en vin fra vårt innholdsrike vinkart som står klar ved bordet ditt, ta en titt på vår liste her, og send inn en forhåndsbestilling.