Hopp til innholdet
  • Hospitality

Tv-serien om Britannia Hotel sendes hver mandag kl. 21.30 på TVNorge & Discovery+

Denne våren kan du se TV-serien om Britannia Hotel på TV Norge og Discovery+. Serien har premiere 8. februar og følger hotellets ansatte bak kulissene i første driftsår etter gjenåpningen av hotellet.

Artikkel · 1 min lese

Helt siden Britannia Hotel stengte dørene 01. juli 2016 for en treårig totalrenovering har et filmteam fra Ekkofilm fulgt hele prosessen frem til gjenåpningen. Hele første driftsår i 2019 til og med Michelin-utdelingen i februar 2020 er filmet og blir en del av tv-serien.

Denne våren kan seerne få bli med bak kulissene på Britannia, og bli kjent med mange av våre flotte ansatte og se hva som faktisk ligger bak en femstjerners gjesteopplevelse gjennom 9 ukentlige episoder på TVNorge og Discovery+ fra 8. februar.

Onboarding av hotellets ansatte før åpning i februar 2019.

Hotellets eier Odd Reitan er med i serien og vi får bli bedre kjent med han og drømmen hans om Britannia Hotel. I tillegg stifter vi bekjentskap med mange av de ansatte som daglig står ovenfor spennende utfordringer og oppgaver som må løses for å sikre et femstjerners opphold til gjestene.

Vi får blant annet bli med på renoveringen og planleggingen av nye Britannia Hotel, alle forberedelsene og selve åpningen av hotellet, vi får se hotellets guest relations manager forberede besøk av verdenskjente rockestjerner, 17. mai feiring, markedsføring og promotering av hotellet ute i verden, Speilsalens jakt på en Michelinstjerne og selvsagt samspillet mellom alle de ulike avdelingene i driften av et stort og omfattende luksushotell.

Gled dere til å bli bedre kjent med Britannia Hotel. Serien har premiere mandag 8. februar på TVNorge og går hver mandag fremover kl. 21.30 gjennom 9 episoder. På Discovery+ kan man se neste ukes episode når man ønsker, og ligge litt i forkant av lineær tv. Vi håper dere liker serien, gi oss gjerne feedback.

Publisert 25. januar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.