Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Vamp 27. - 29. desember

I romjulen kan du oppleve et av Norges mest populære og mestselgende band i magiske Palmehaven

Artikkel · 1.5 min lese

Vamp

Palmehaven, 27. desember 2022 - 29. desember 2022

Vi ønsker Vamp hjertelig velkommen som våre artists in residence i romjulen. Det mangler ikke på kjente og kjære sanger fra dette populære bandet som vi gleder oss til å oppleve i romjulen på Britannia Hotel. Billetten inkluderer en flott 3-retters meny i forkant av konserten.

I slutten av desember når julefreden har senket seg og romjulens ro gir lyst til å være sosial igjen og ta turen ut av huset, har vi invitert VAMP til å residere i Palmehaven!

VAMP består av Øyvind Staveland, Odin Staveland og Jan Toft som i tre tiår har levert på svært høyt nivå. Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære i løpet av karrieren, blant annet 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaas-prisen. Til sammen har de gitt ut 18 album og solgt over en million plater.

Liten Fuggel, Tir n’a noir og Månemannen er blant bandets mange udødelige slagere. I tillegg til hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Deres nyeste utgivelse "Tiå det tar" fikk gjennomgående strålende kritikker og høye terningkast fra anmelderne og noen mente sågar at dette er Vamps beste utgivelse så langt. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Vi gleder oss!

Bilde fra en tidligere Artist In Residence konsert i Palmehaven. Se vår kulturkalender for alle kommende konserter.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny Vamp
Røkt andebryst med ripsgelé, steinsoppmajones og urter fra Braattan gård.  
** 
Kveite fra Hita, røkt smørsaus, avrugakaviar, bakt løk brokkolini og Pommes Anna.  
**  
Solbær-ostekake på Manjari - sjokoladebunn, karamellisert sjokolade og solbær – yoghurtis. 

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 15th September 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.