Høsten 2022 kom Smakstrender for første gang til Trondheim, og med flere hundre besøkende og storfornøyde utstillere måtte vi bare gjenta suksessen. Ikke bare skal det gjentas, vi har startet en tradisjon og gleder oss til et vårlig og smakfullt arrangement i midten av april.

Det blir smaking av nyheter innen hvitvin, rosévin, musserende og rødvin, som alle passer perfekt til vårens mat og kos.
Vi får også besøk av mange produsenter som gleder seg til å dele sin kunnskap med dere!
Når du kommer, får du et vinglass fra Riedel, stemless wings Riesling / Champagne, uten stett. Dette glasset benyttes til smaking, og du kan ta det med hjem etter vinmessen.
Det blir over 60 utstillere og et overflødighetshorn av smaker som setter stemningen for den lyse årstiden og alt det gode den har å by på.
Når du går inn for å bestille, velger du hvilken bolk du ønsker å delta på. Begrenset antall plasser pr. bolk.
Bolk 1: 14.00–16.30
Bolk 2: 17.30–20.00
Aldersgrense: Vinsmaking 18 år. Brennevin 20 år.

Asparges - en festaften
5-retters meny 14. aprilSelve messen er på lørdag 15.april, men det skjer selvfølgelig mye spennende på huset hele helgen.
Hva med en helaften viet til Asparges og de beste viner fredag 14. april?

Skalldyraften i Palmehaven
Skalldyrplatå 15. aprilLørdagskveld inviterer vi til skalldyraften i Palmehaven med bugnende og deilig skalldyrsplatå, perfekt i etterkant av besøk på Smakstrender-messen.
Bli med på Smakstrender, en vinmesse utenom det vanlige. Jeg gleder meg til å se deg!
Henrik Dahl Jahnsen, vindirektør Britannia Hotel
