• Occasions
  • · Britannia Hall

Høstens Smakstrender - vinmesse i Britannia Hall

I samarbeid med Aftenposten inviterer vi til Vårens Smakstrender på Britannia Hotel.

Artikkel · 1 min lese

Høstens smakstrender 30. september

Britannia Hall, 30. september 2023 14:00

Få inspirasjon, og kom i høststemning på Høstlig Smakstrender på Britannia Hotel. 60 stands, gratis Riedel-vinglass, vårens viner, skinker, oljer, oster, sauser og andre deilige smaker venter denne formiddagen. Arrangementet finner sted i Britannia Hall og hotellets konferanselounge.

Høsten 2022 kom Smakstrender for første gang til Trondheim, og med flere hundre besøkende og storfornøyde utstillere måtte vi bare gjenta suksessen. Ikke bare skal det gjentas, vi har startet en tradisjon og gleder oss til et høstlig og smakfullt arrangement på slutten av September.

Bilde fra høstens Smakstrender på Britannia Hotel.

Det blir smaking av nyheter innen hvitvin, rosévin, musserende og rødvin, som alle passer perfekt til høstens mat og kos.

Vi får også besøk av mange produsenter som gleder seg til å dele sin kunnskap med dere!
Når du kommer, får du et vinglass fra Riedel, stemless wings Riesling / Champagne, uten stett. Dette glasset benyttes til smaking, og du kan ta det med hjem etter vinmessen.

Det blir over 60 utstillere og et overflødighetshorn av smaker som setter stemningen for den lyse årstiden og alt det gode den har å by på. Det finnes også oljer, oster, sauser og andre deilige smaker.

Når du går inn for å bestille, velger du hvilken bolk du ønsker å delta på. Begrenset antall plasser pr. blok.
Bolk 1: 14.00–16.30
Bolk 2: 17.30–20.00

Aldersgrense: Vinsmaking 18 år. Brennevin 20 år.

Selve messen er på lørdag 30. september, men det skjer selvfølgelig mye spennende på huset hele helgen.

Etter eller før vinmesse vil hotellets restauranter og barer være tilgjengelige og vi anbefaler deg å være tidlig ute med å bestille bord i Brasserie Britannia, Jonathan Grill, Vinbaren og Britannia Bar.