Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Vårres Jul med Hans Rotmo 07.12 - 09.12

I starten av desember får vi besøk av Hans Rotmo som skal skape julestemning i Palmehaven med Vårres Jul.

Artikkel · 1.5 min lese

Vårres Jul med Hans Rotmo *utsolgt*

Palmehaven, 7. desember 2021 - 9. desember 2021

Det blir julestemning med Vårres Jul i Palmehaven i starten av desember i år! Under 40 års jubileumsturneen i 2020 trillet Adressa terningkast 6 for Henning og Hans sitt «Vårres Jul» konsept «For en herlig kveld» og nå er det duket for nok en runde.

Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hardtrening foran årets julekonsert med Vårres Jul på Britannia i Palmehaven. 

Da blir det både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro til Palmehaven og byr opp til Vårres jul 7-9.desember 2021. 

I 2020 hadde Hans Rotmo gledet det norske folk med sine folkelige juletekster, sitt underfundige univers av rollefigurer og CD`n ”Vårres Jul” i 40 år!

Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsert forestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårres Jul 2» ble en kjempe suksess.

Under 40 års jubileumsturneen i 2020 trillet Adressa terningkast 6 for Henning og Hans sitt «Vårres Jul» konsept «For en herlig kveld» og nå er det duket for nok en runde.

Tirsdag 7. desember, kl.19:00 *utsolgt*
Onsdag 8. desember, kl.19:00 *utsolgt*
Fredag 9. desember, kl.19:00 *utsolgt*
(for ventelist vennligst send mail til post@dora3.no)

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt 3-retter fra Palmehavens kjøkken.

Meny 
Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme og pepperrot, sprø rug, ørretrogn og dill.
**
Valg av hovedrett:


Britannias juletallerken
Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake, sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple, julesaus og mandelpotet.

Eller

Bakt villkveite fra Helgelandskysten med grønn erterpuré, Avrugakaviar, perlepotet og luftig hollandaise
**
Klassisk Crème caramel

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.

Publisert 1st August 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.