Hopp til innholdet
  • Food & Drinks
  • · Vinbaren

Britannia Vinskole: Veneto; hvitt, rødt og søtt. 28. februar.

Britannia Vinskole ved vindirektør Henrik Dahl Jahnsen utforsker viner fra Veneto.

Artikkel · 0.5 min lese

Britannia Vinskole - Veneto

Vinbaren, 28. februar 2023 18:00

Bli med vår vindirektør og 5x Norgesmester Henrik Dahl Jahnsen på Britannia Vinskole i 2023. I februar utforsker vi viner fra Veneto; hvitt, rødt og søtt fra et av nordmenns favorittområder.

Bli med vår vindirektør og 5x Norgesmester Henrik Dahl Jahnsen på en uformell, lærerik og underholdende reise i vinens verden. Lurer du på hvordan man «egentlig» skal smake på vin? Vil du lære litt mer for å øke vingleden eller kanskje imponere dine gjester? Eller synes du rett og slett bare det er gøy med vin, og elsker den gode stemningen som sprer seg i rommet når magen fylles og smaksløkene pirres?

Det andre arrangementet i serien er "Veneto; hvitt, rødt og søtt", tirsdag 28. februar, kl. 18.00 i Jonathan Grill.

I februar utforsker vi viner fra Veneto; hvitt, rødt og søtt fra et av Nordmenns favorittområder. Er du en saftig Valpolicella eller kanskje en syndefull Recioto? Eller hva med en forfriskende Soave som får frem sommerminnene? Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.

Veneto's got you covered! Deilige viner med Italiensk sjarm passer perfekt til årets siste vintermåned.

Henrik Dahl Jahnsen, Wine Director

Dere får smake 6 viner, før det rigges til en smakfull og sesongbasert 2-retters middag.

Jonathan Grill, Britannia Hotel
Tirsdag 28. februar, kl. 18.00
995,- p.p. for smaking og middag
(drikke til middag kjøpes utenom, her har vi selvfølgelig forberedt noe godt til dere)

Publisert 4th January 2023

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.