Mat & Drikke

Britannia Hotel blir et mat og vinhus i særklasse, med seks ulike mat og drikke-konsept fra fine dining i Speilsalen til mer uformelle spise og drikke-muligheter tilgjengelig for både boende og ikke-boende gjester.

Hos oss skal det alltid være et godt alternativ som passer til din anledning enten det er en uformell kveld med vennegjengen, en deilig lunsj med familien eller en viktig forretnings-middag med kollegaer og nye relasjoner. Britannia Hotel er stedet der det skjer.

De ulike konseptene våre vil bli lansert fortløpende frem mot åpningen av hotellet den 01.04.2019. Første restaurant som er tilgjengelig for bordbestilling er Speilsalen ledet av Christopher Davidsen.

Bestill bord

Speilsalen

På kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, skal offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d 'Or sølvmedaljør fra 2017, Christopher Davidsen nå åpne sin første signatur-restaurant, Speilsalen på Britannia Hotel.

Bli med på reisen mot å skape en destinasjon for matelskere, hvor de fineste håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt, ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny. Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Speilsalens Head Sommelier og 3-dobbelt Norgesmester i vinkelner, Henrik Dahl Jahnsen, vil finne tilhørende vin fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Den unike matopplevelsen kan nytes på et utvalg av bord i salen eller på Chefs Table hvor man kommer tett på kokkene. For større grupper finnes det to Chambre Separée med plass til 8 og 12 personer.

Pris 6-retters signatur-meny kr. 1190,-
Pris 10-retters signatur-meny kr. 1690,-

Bestill bord

For gjestene som vil
ha noe utenom det vanlige

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har vi det du trenger for å gjøre turen komplett. Våre 257 rom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kulturarrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.

 • 1

  /

  11

  Deluxe Rom

  25 – 30 kvm

  Et romslig og komfortabelt rom, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. En praktisk arbeidskrok og område for avslapping. Ideelt for familier, som ved behov kan utvide med en ekstra seng for barn eller gjester.

 • 2

  /

  11

  Deluxe1897 Rom

  26-30 kvm

  Disse utsøkte rommene ligger i vår historiske fløy fra 1897. Lad opp i en king-size seng og nyt de luftige og elegante omgivelsene. Rommet har også ekstra god takhøyde.

 • 3

  /

  11

  Superior Rom

  23 – 25 kvm

  Et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du finner også en romslig arbeidsplass og avslappende sitteplass til to.

 • 4

  /

  11

  Superior1897 Rom

  Fra 25 kvm

  Rommet ligger i vår historiske fløy fra 1897. Et sjarmerende og komfortabelt rom for en eller to personer. Her finner du en komfortable queen-size seng og avslappende sitteplass for to og rommet har ekstra god takhøyde.

 • 5

  /

  11

  Small Superior Rom

  Fra 18 kvm

  Et elegant rom, for deg som reiser alene. Her finner du en romslig small queen seng, en praktisk arbeidsplass og en avslappende stol.

 • 6

  /

  11

  Small Superior1897 Rom

  Fra 20 kvm

  I vår historiske fløy fra 1897 finner du et sjarmerende og komfortabelt rom, med ekstra god takhøyde. Ideelt for en eller to personer. Rommet har en queensize seng, en praktisk arbeidskrok og en avslappende stol.

 • 7

  /

  11

  Junior Suite

  Ca. 40 kvm

  Disse unike og sjarmerende suitene er perfekt for både fritids- og arbeidsreiser. Innredet med en king-size seng, en dyp, komfortabel stol og en sofa.

 • 8

  /

  11

  Deluxe Suite

  Ca. 45 kvm

  Suite med separat soverom i en stilfull eleganse som gir deg rom for privatliv så vel som en uformell møteplass for gjester eller kunder.

 • 9

  /

  11

  Executive Suite

  Ca. 58 kvm

  Romslig suite over to etasjer med adskilt soverom, spisebord og et område for avslapping.

 • 10

  /

  11

  Signature Suite 1897

  81 - 104 kvm

  Våre individuelt designede og møblerte suiter med ekstra god takhøyde. Inneholder ett soverom med et tilstøtende marmorbad. Muligheter for et ekstra soverom.

 • 11

  /

  11

  The Tower Suite 1897

  Ca. 220 kvm

  I toppetasjen i hotellets historiske fløy finner du våre mest praktfulle suiter. Utstyrt med et soverom med innbydende dobbeltseng fra Hästens.

Konferanser og møter

Britannias tjenester innen konferanser og møter blir tilgjengelig fra 2019. Kontakt vår salg og bookingavdeling for reservasjoner allerede nå.

Kontakt oss

Få siste nytt først