1. Hjem
  2. Eksklusive pakker
  3. Julekonserter med BSSO

Julekonserter med BSSO

Opplev juleshow og middag i Palmehaven. Pakken inkluderer overnatting med frokost og tilgang til Britannia Spa, 3-retters middag i med tilpasset drikke, samt musikk og underholdning av Britannia Superior Swing Orchestra.

Britannia Hotel har gleden av å invitere til en helaften med Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven, romjul og nyttårsaften 2019.

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for sine gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i den stemningsfulle og spektakulære restauranten med stjernehimmel og palmesus. Dagens nye Britannia fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora 3 etablert «Britannia Superior Swing Orchestra» (BSSO).

Mari Haugen Smistad og Are Hembre

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

I 1918 da Palmehaven åpnet fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Olivers orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

Nyt en aften i Palmehaven, akkompagnert av BSSO og smaker fra Britannias kjøkken. Pakken inkluderer overnatting med frokost og tilgang til Britannia Spa, 3-retters middag i Palmehaven med tilpasset drikke, samt musikk og underholdning av Britannia Superior Swing Orchestra.

Fredag 27 desember
Lørdag 28 desember
Søndag 29 desember
Mandag 30 desember
Tirsdag 31 desember *få biletter igjen*

Dørene til Palmehaven åpner kl. 19.00 hver kveld, da serveres aperitif.

Hjertelig velkommen!

Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven

Etter suksessen med sommer konsert, kommer Britannia Superior Swing Orchestra tilbake til Palmehaven