Mat & Drikke

Britannia Hotel blir et mat og vinhus i særklasse, med seks ulike mat og drikke-konsept fra fine dining i Speilsalen til mer uformelle spise og drikke-muligheter tilgjengelig for både boende og ikke-boende gjester, uansett anledning. Nå kan du reservere bord i Jonathan Grill, Brasserie Britannia og Afternoon Tea i både Britannia Bar og Palmehaven.

Flere av konseptene våre vil bli lansert fortløpende frem mot åpningen av hotellet den 01.04.2019.

Afternoon Tea

Nyt en klassisk Afternoon Tea – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet, i elegante omgivelser i Britannia Bar eller historiske Palmehaven. Delikate fingersandwicher, nybakte scones, søte delikatesser og kaker innbydende og vakkert presentert på etasje-fat, blir servert sammen med ditt valg av signatur-te eller øvrig drikke.

Britannia Hotel er et av få hotell som kan skilte med egen signaturte blendet av det anerkjente tehuset Twinings. Londonbaserte Twinings er hoffleverandør til det Britiske kongehuset. Dersom Earl Grey, «is not your cup of tea», står Britannias sommelierteam klare med gode anbefalinger om selskapet ønsker andre passende alternativ.

Velg mellom to menyer, den klassiske eller den luksuriøse – hvor begge er inspirert av sesong og inneholder de beste råvarer tilgjengelig til enhver tid. Head Pastry Chef, Cathrine Nilsen med erfaring fra konditorlandslaget vil personlig servere disse smakfulle kunstverkene.

Bestill Bord i Britannia Bar
Bestill Bord i Palmehaven

Brasserie Britannia

Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist. Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

Dette er stedet du besøker for en god barista-kaffe og dagens ferske bakverk på morgenen eller en rask og smakfull lunch med gode kollegaer. På både kvelds- og lunsjmenyen finner du alle de deilige klassiske franske rettene du forventer, i tillegg til et rikt utvalg av tilhørende drikke.

I helgene øker stemningen i takt med musikken fra spennende dj`s hver fredag og lørdagskveld. Uken rundes av med søndagsbrunch - det perfekte valg for storfamilien. På Britannias travleste hjørne er alle alltid velkommen.

Bestill bord

Jonathan Grill

Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning.

Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør.

Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen a la carte del av restauranten, der du kan senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på japanske Robata-griller.

Bestill Bord på Jonathan's Grillbord
Bestill Bord i Jonathan Grill À La Carte

Speilsalen

På kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, skal offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d 'Or sølvmedaljør fra 2017, Christopher Davidsen nå åpne sin første signatur-restaurant, Speilsalen på Britannia Hotel.

Bli med på reisen mot å skape en destinasjon for matelskere, hvor de fineste håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt, ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Speilsalen tilbyr enten en 6 eller 10-retters signaturmeny. Råvarene er håndplukket av det beste som finnes i Trøndelag, men også fra resten av landet, Skandinavia og verden. Speilsalens Head Sommelier og 3-dobbelt Norgesmester i vinkelner, Henrik Dahl Jahnsen, vil finne tilhørende vin fra hotellets rikholdige vinkjeller.

Den unike matopplevelsen kan nytes på et utvalg av bord i salen (for 4-6 personer) eller på Chefs Table (for 1-4 personer) hvor man kommer tett på kokkene. For større grupper finnes det to Chambre Separée med plass til 8 og 12 personer.

Pris 6-retters signatur-meny kr. 1190,-
Pris 10-retters signatur-meny kr. 1690,-

Bestill Bord på Chef’s Table
Bestill Bord i Speilsalen Restaurant

For gjestene som vil
ha noe utenom det vanlige

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har vi det du trenger for å gjøre turen komplett. Våre 257 rom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kulturarrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.

 • 1

  /

  11

  Deluxe Rom

  25 – 30 kvm

  Et romslig og komfortabelt rom, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. En praktisk arbeidskrok og område for avslapping. Ideelt for familier, som ved behov kan utvide med en ekstra seng for barn eller gjester.

 • 2

  /

  11

  Deluxe1897 Rom

  26-30 kvm

  Disse utsøkte rommene ligger i vår historiske fløy fra 1897. Lad opp i en king-size seng og nyt de luftige og elegante omgivelsene. Rommet har også ekstra god takhøyde.

 • 3

  /

  11

  Superior Rom

  23 – 25 kvm

  Et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du finner også en romslig arbeidsplass og avslappende sitteplass til to.

 • 4

  /

  11

  Superior1897 Rom

  Fra 25 kvm

  Rommet ligger i vår historiske fløy fra 1897. Et sjarmerende og komfortabelt rom for en eller to personer. Her finner du en komfortable queen-size seng og avslappende sitteplass for to og rommet har ekstra god takhøyde.

 • 5

  /

  11

  Small Superior Rom

  Fra 18 kvm

  Et elegant rom, for deg som reiser alene. Her finner du en romslig small queen seng, en praktisk arbeidsplass og en avslappende stol.

 • 6

  /

  11

  Small Superior1897 Rom

  Fra 20 kvm

  I vår historiske fløy fra 1897 finner du et sjarmerende og komfortabelt rom, med ekstra god takhøyde. Ideelt for en eller to personer. Rommet har en queensize seng, en praktisk arbeidskrok og en avslappende stol.

 • 7

  /

  11

  Junior Suite

  Ca. 40 kvm

  Disse unike og sjarmerende suitene er perfekt for både fritids- og arbeidsreiser. Innredet med en king-size seng, en dyp, komfortabel stol og en sofa.

 • 8

  /

  11

  Deluxe Suite

  Ca. 45 kvm

  Suite med separat soverom i en stilfull eleganse som gir deg rom for privatliv så vel som en uformell møteplass for gjester eller kunder.

 • 9

  /

  11

  Executive Suite

  Ca. 58 kvm

  Romslig suite over to etasjer med adskilt soverom, spisebord og et område for avslapping.

 • 10

  /

  11

  Signature Suite 1897

  81 - 104 kvm

  Våre individuelt designede og møblerte suiter med ekstra god takhøyde. Inneholder ett soverom med et tilstøtende marmorbad. Muligheter for et ekstra soverom.

 • 11

  /

  11

  The Tower Suite 1897

  Ca. 220 kvm

  I toppetasjen i hotellets historiske fløy finner du våre mest praktfulle suiter. Utstyrt med et soverom med innbydende dobbeltseng fra Hästens.

Konferanser og møter

Britannias tjenester innen konferanser og møter blir tilgjengelig fra 2019. Kontakt vår salg og bookingavdeling for reservasjoner allerede nå.

Kontakt oss

Få siste nytt først