Britannia Hotel blir medlem av The Leading Hotels of the World

Britannia Hotel har nylig fått innvilget medlemskap i The Leading Hotels of the World, som er en eksklusiv medlemsklubb bestående av noen av verdens flotteste hoteller.
22. juni 2018

Britannia Hotel blir det femte hotellet i Norden som får innvilget medlemskap sammen med Hotel Continental i Oslo, D`Angleterre i København, Grand Hotel i Stockholm og Kämp i Helsinki.

Leading Hotels of the World består av over 375 hoteller i 75 land over hele verden. Felles for dem alle, er at de er spesielt utvalgte femstjerners hotell som må følge en svært streng kvalitetsstandard på over 800 sjekkpunkter. Nye medlemmer må bli valgt inn og anbefalt av en jury og komité av eksisterende medlemmer. Standardene tar blant annet for seg kvaliteten på hotellfasiliteter og tjenester, restauranter og velvære-fasiliteter, og viktigst: servicenivå og gjeste-oppfølging i alle ledd. Alle hotell blir grundig testet hvert år av hemmelige inspektører som følger opp de 800 punktene og sikrer at det leveres på den høye kvalitetsstandarden som et medlemskap i Leading Hotels of the World krever.

En stolt og glad eier

Britannia Hotel har en helt spesiell plass i hjertet mitt og det at hotellet nå re-åpner i April til neste år som en del av Leading Hotels of the World, gjør meg utrolig stolt og glad. Det er kun de aller beste hotellene i verden som får bli medlem av Leading Hotels, og det er svært tøffe krav som må oppfylles for medlemskap. Jeg har bodd på mange Leading Hotel opp i gjennom årene og har alltid vært imponert over servicenivået og kvalitetene man finner på medlemshotellene,” uttaler eier Odd Reitan til Dagens Næringsliv.

Skal bli et reisemål

”Vi har ett mål om at Britannia skal bli ett av Skandinavias aller beste hotell og et reisemål i seg selv. Gjennom dette samarbeidet og med de kravene som Leading Hotels stiller til servicegrad, hotell- og restaurantfasiliteter og gjestebehandling, er vi overbevist om at vi skal klare å lykkes med det. Vi gleder oss enormt til åpningen 01. April neste år og ser frem til å ønske både norske og internasjonale gjester fra hele verden velkommen til nye Britannia”, sier en fornøyd hotelldirektør Mikael Forselius.

Leading Hotels of the World – et strategisk riktig valg

”Dette er et strategisk riktig og viktig veivalg for Britannia Hotel. De kvalitetene som investeres i selve hotellet nå, både på rom & suiter, i alle fellesområder, i spa og i de ulike konseptene vi planlegger på mat- og drikke, er på internasjonalt femstjerners nivå. Nye Britannia Hotel er en god match for Leading Hotels i Skandinavia og vi gleder oss til å se effekten av samarbeidet. Dette er et riktig steg på veien mot å nå hotellets visjon om å skape et reisemål”, uttaler prosjektleder i Britannia Hotel AS, Bjarte Gjerde.

En unik mulighet

” Leading Hotels of the World er en meget sterk merkevare og en svært attraktiv samarbeidspartner for Britannia og vi ser frem til å jobbe tett med de i årene fremover for å øke andelen internasjonale gjestedøgn til Britannia og Trondheim by. Gjennom de internasjonale salgs- og distribusjonskanalene deres og kvalitetsstempelet som medlemskapet gir oss, åpnes dørene for et nytt marked med internasjonale high-end gjester fra hele verden,” forteller salg & markedsdirektør Peter Gjerde.

”Vi får innpass i et unikt nettverk av noen av verdens beste hoteller, som vi kan samarbeide med og måle oss opp i mot. Britannia Hotel blir nå virkelig en del av det gode selskap, som i tillegg til de fire øvrige nordiske medlemmene, også inkluderer storheter som Ritz Hotel i London og Paris, Le Sirenuse i Positano, Le Royal Monceau og Le Bristol i Paris, Faena Hotel i Miami og Negresco i Nice for å nevne noen av de 375 unike medlemmene,” avslutter Peter Gjerde.

Britannia Hotel re-åpner 01. April 2019 og vil være tilgjengelig på Leading Hotels of The World sin nettside www.lhw.com fra og med starten på august i år.

Leading Hotels of The World

Tilbake til nyhetsoversikt

Få siste nytt først