Hästens senger på alle rom

Britannia Hotel inngår samarbeid med anerkjente Hästens og kan tilby gjestene en søvnopplevelse av aller ypperste kvalitet.
26. desember 2018

Britannia Hotel er veldig glad for å kunne tilby fantastiske senger fra Hästens på alle hotellrom når dørene åpnes på nytt i April 2019.

En stor del av kjerneproduktet i hotellopplevelsen er å levere en god og komfortabel overnatting. En god natts søvn kan være helt avgjørende for gjestene, for å kunne prestere på topp og få en vellykket dag, enten de besøker oss på forretningsreise eller for å samle overskudd til hverdagen når man bare skal kose seg med de nærmeste.

Når vi nå velger Hästens senger på alle rom legger vi til rette for at alle våre gjester skal få en søvnopplevelse i aller ypperste klasse og vil kunne starte dagene friske og uthvilte med overskudd. Gjennom dette samarbeidet med Hästens får våre gjester sove i det som av mange omtales som de beste sengene i verden!

Sengene håndlages på fabrikken i Köping i Sverige og er bærekraftig produsert, de er laget av kun naturlige materialer som lin, bomull og ekte hestehår. De ansatte er svært grundige og bruker lang tid på å lage en enkelt seng. Alle madrasser håndsys nøye og rolig for å levere en perfekt seng av topp kvalitet. De naturlige materialene gjør sengen myk og behagelig, og regulerer varme på en helt annen måte enn hva som er tilfelle i andre senger.

-Når vi inngår et samarbeid med leverandører prøver vi å finne fellesnevnere og paralleller til våre egne verdier, vår historie i tillegg til å vurdere om kvaliteten er riktig på produktet. I tilfellet Hästens finner vi mye felles! Produktet er i verdensklasse. Hästens er en sterk internasjonal merkevare med en lang og rik historie helt tilbake til 1852, 18 år tidligere enn Britannias åpning. De er et uavhengig familie-eid selskap og har jobbet i 166 år med å perfeksjonere det å lage senger. De er også kongelig hoffleverandør til det svenske slottet, forteller Salg & Markedsdirektør Peter Gjerde.

 

Hästens

Tilbake til nyhetsoversikt

Få siste nytt først