Karriere på Britannia Hotel

Rekrutteringen til nye Britannia Hotel er i gang. Her finner du mer informasjon om hvem vi søker etter og hvilke stillinger som til enhver tid er tilgjengelige.
14. august 2018

Britannia Hotel totalrenoveres over 3 år. Trondheims gamle stolthet skal defineres på ny, gjenreises og åpnes igjen 01. April 2019.

Odd Reitans guttedrøm om å skape et klassisk, moderne, britisk-inspirert topphotell skal realiseres i løpet av det nærmeste året. Navnet BRITANNIA forplikter og viljen bak satsningen er kompromissløs. Trønderne skal få en ny storstue å være stolt av, og alle andre skal få et reisemål i seg selv.

Britannia Hotel skal fremstå som et internasjonalt femstjerners hotel og ett av Skandinavias beste fullservice- og spahotel. Med seks differensierte restaurantkonsept, inkludert Palmehaven, cocktailbar og salonger, en stor catering, – bankett og selskaps-avdeling, så skal Britannia Hotel også være «Byens Storstue» og et restauranthus «der det skjer».

Tiden er nå kommet for å søke etter det aller viktigste innholdet i nye Britannia Hotel, nemlig menneskene.

Vi er på jakt etter uredde personer med høy integritet, som har respekt for faget, er utviklingsorientert og alltid i forkant. En medarbeider på Britannia skal se gjestenes behov før de oppstår og løse alle utfordringer med et smil. Vi ønsker oss mennesker som har en indre motivasjon til å yte ekte service fra hjertet, som er glad i folk og som vil fortelle de unike historiene om Britannia til både nye og gamle gjester.

Hotellet får  257 nye rom og suiter, seks restauranter og barer, spa & gym, ballroom og selskapslokaler, i tillegg til nye konferanse- og møtefasiliteter. Britannia Hotel er medlem i The Leading Hotels of the World og det forplikter med 800 krevende kvalitetstandarder som skal etterleves i driften av hotellet.

Vi har for tiden følgende ledige stillinger på hotellet:

Servicemedarbeider Spa & Fitness

Front Of House

Øvrige ledige stillinger vil fortløpende bli lagt ut på denne siden.

Generelle åpne søknader og CV kan sendes til contact@britannia.no

Tilbake til nyhetsoversikt

Få siste nytt først