Personvernerklæring

Generelt
Britannia Hotel AS er ansvarlig for å behandle alle personopplysninger som innhentes gjennom; hotell-bookingsystem, restaurant-bookingsystem, spa-bookingsystemer og andre mulige tjenester enten via vår hjemmeside eller direkte per telefon eller e-post eller andre henvendelser. Vi ivaretar ditt personvern og overholder gjeldende lovgivning for å beskytte deg som privatperson.

Hvorfor
Britannia Hotel innhenter personopplysninger i hensikten å administrere, levere og utvikle våre tjenester. Vi strever etter å håndtere dine reservasjoner på best mulig måte slik at din opplevelse av ditt opphold eller andre av våre tjenester blir så god som mulig. Vi ønsker også å tilpasse vår kommunikasjon etter ditt behov.

De personopplysninger vi innhenter skal være relevante for formålet for den tjeneste det gjelder, som f eks navn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse og annen informasjon som forenkler bruken av våre digitale tjenester.

Hvordan
Vi vil bruke din personopplysninger for å;

  • Behandle dine reservasjoner og bestillinger
  • Kontakte deg via telefon eller epost med varsler, spørsmål, viktig informasjon og tilrettelegging før, under og etter ditt opphold.
  • Analysere og forbedre kvaliteten av våre tjenester.
  • Bruke statistikk til å tilpasse og forbedre vår digitale tilstedeværelse
  • Gi deg som gjest fordeler samt markedsføre, direkte eller indirekte, basert på brukeradferd.

Alle gjester kan til enhver tid reservere seg fra at vi behandler dine opplysninger til markedsføring og andre tilbud. Vi lagrer, håndterer og sletter personopplysninger i henhold til lov. Det betyr blant annet  at vi plikter å bevare kassehistorikk i min 5 år. Vi er også forpliktet å levere opplysninger til politi eller andre offentlige myndigheter ved behov.

Dine opplysninger lagres på servere i Norge. Du har rett til innsyn, korrigering eller begrensning av behandlinger som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Se kontaktinfo nedenfor.

Sikkerhet og databehandlere
All personopplysning vi innhenter blir til enhver tid beskyttet i våre systemer. Vi deler ikke dine opplysninger med tredjepart men benytter oss av eksterne aktører for å håndtere noen av våre systemer. Disse aktørene har alle inngått databehandleravtaler med oss og plikter derigjennom å behandle dine data ut fra våre regler og til enhver tid gjeldende lovgivning.

ANTI Trondheim as er leverandør for utvikling av nettsiden og er en av nettsidens databehandlere. Working IT er ansvarlig for drift av nettsiden og er også databehandler. De nevnte leverandørene kan kun benytte seg av tilgjengelig data for bruk til Britannia Hotel, og vil aldri dele disse med andre parter.

Protel hotel software er valgt reservasjonssystem for hotellrom og databehandler for bestillinger online og direkte til hotellet. Gjestehistorikk og persondata blir lagret opp til 3 år for å sikre en god oppfølgning ved ditt neste opphold.

SuperOffice Norge er vårt CRM (Customer Relation Management) system som benyttes mot forretnings- og konferansemarkedet.

Informasjonskapsler (cookies)

All trafikk blir logget anonymt på vår nettside. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettsidene for å øke brukervennligheten for alle våre gjester. Dette er standard for de aller fleste nettsidene i dag. For å gjøre dette mulig, vil det legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonene til din nettleser. Britannia Hotel benytter seg av følgende informasjonskapsler på nettsidene:

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
Vi benytter Google Analytics for å samle inn avidentifiserte opplysninger om gjester på nettsiden. Formålet med statistikken er å forbedre og videreutvikle nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte gjest. Gjestens IP-adresse anonymiseres og behandles på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt.

FaceBook
Nettsiden benytter FaceBook Pixel for å samle inn opplysninger om gjester på nettsiden. Formålet er å kunne bruke informasjonen for tilpasse innhold og lignende til relevante gjester som har vist interesse for dette via nettsiden.

Nyhetsbrev via e-post
For at vi skal kunne sende nyhetsbrev på e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i Mailchimps database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

Språk
Nettsidene velger automatisk språk basert på din anonymiserte IP-adresse. Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din enhet.

All informasjonen som hentes vil kun benyttes internt i til analyseformål, og vi deler aldri data med tredjepart. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere gjesten personlig.

Spørsmål eller anmodning om innsyn i opplysninger som er lagret om deg kan rettes til personvern@britannia.no eller til Britannia Hotel AS, Dronningens gt 5, 7011 Trondheim. Merk konvolutt med «personvernombud».