Karriere

Britannia Hotel er totalrenovert over 3 år. Trondheims gamle stolthet er definert på ny, gjenreist og re-åpnet den 01. april 2019.

Odd Reitans guttedrøm om å skape et klassisk, moderne, britisk-inspirert topphotell er realisert. Navnet BRITANNIA forplikter og viljen bak satsningen er kompromissløs. Trønderne har fått en ny storstue å være stolt av, og alle andre har fått et reisemål i seg selv.

Britannia Hotel skal fremstå som et internasjonalt femstjerners hotel og ett av Skandinavias beste fullservice- og spahotel. Med seks differensierte restaurantkonsept, inkludert Palmehaven, cocktailbar og salonger, en stor catering, – bankett og selskaps-avdeling, så skal Britannia Hotel også være «Byens Storstue» og et restauranthus «der det skjer».

Vi er stadig på jakt etter uredde personer med høy integritet, som har respekt for faget, er utviklingsorientert og alltid i forkant. En medarbeider på Britannia skal se gjestenes behov før de oppstår og løse alle utfordringer med et smil. Vi ønsker oss mennesker som har en indre motivasjon til å yte ekte service fra hjertet, som er glad i folk og som vil fortelle de unike historiene om Britannia til både nye og gamle gjester.

Hotellet har  224 nye rom og suiter, seks restauranter og barer, spa & gym, ballroom og selskapslokaler, i tillegg til nye konferanse- og møtefasiliteter. Britannia Hotel er medlem i The Leading Hotels of the World og det forplikter med 800 krevende kvalitetstandarder som skal etterleves i driften av hotellet.

Generelle åpne søknader og CV kan sendes til britanniahr@britannia.no