Bestill bord

Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan vi tilby seks ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning.

Velg restaurant

Våre restauranter

Speilsalen

Vår Michelinrestaurant Speilsalen er på kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå og tilbyr en moderne norsk meny med fokus på sjømat.

Palmehaven

En institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle evenement. Husets storstue. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon.

Britannia Bar

Tidløst, sofistikert og elegant cocktailbar – samtidig komfortabelt og sosialt. En ny standard når det kommer til cocktails. Serverer klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

Jonathan Grill

Et spennende, uformelt sted, med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker, eller bestille fra steakhouse delen av restauranten. Dette er en helt ny måte å få servert biff på i Trondheim.

Dette skjer på Britannia Hotel

Event

En halvtime på Britannia Hotel

Olavsfest inviterer til «En halvtime på Britannia» fra mandag 29. juli til fredag 2. august hver dag mellom kl. 09.30-10.00

Event

Norsken, svensken og dansken

Få billetter igjen

Denne populære trioens radioprogram går live i Palmehaven. Sikre dine billetter i dag.

Everyday celebration

Sommerbuffet i Palmehaven

Hver onsdag til lørdag denne sommeren i perioden 3. juli – 3. august, vil Palmehaven servere en flott sommerbuffet med et fantastisk dessertbord.

Konsert

Bjørn Eidsvåg i Palmehaven

Få billetter igjen

Ta godt i mot Bjørn Eidsvåg når han returnerer til Trondheims storstue, Palmehaven i midt-sommer!

Kurs

Bær og terte kurs med Cathrine Nilsen

Utsolgt

Konditorsjef Cathrine Nilsen vil vise deg hvordan du kan lage bærterte på enkelt vis med trønderske råvarer. Kurset er en del av Trøndrsk Matfestival: Europas ledende lokalmatfestivaler.

Event

Håvard Werkland - Veien til Lyon

Vi inviterer deg til en uforglemmelig aften med Håvard Werkland, som er på sin reise mot Bocuse d'Or i Lyon. Lørdag 3. august presenterer han en eksklusiv 4-retters middag i Herresalen, Erkebispegården, i samarbeid med Oi! Trøndersk Matfestival og Olavsfest.

    Speilsalen

    Vår Michelinrestaurant Speilsalen er på kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå og tilbyr en moderne norsk meny med fokus på sjømat.

    Palmehaven

    En institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle evenement. Husets storstue. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon.

    Britannia Bar

    Tidløst, sofistikert og elegant cocktailbar – samtidig komfortabelt og sosialt. En ny standard når det kommer til cocktails. Serverer klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

    Jonathan Grill

    Et spennende, uformelt sted, med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker, eller bestille fra steakhouse delen av restauranten. Dette er en helt ny måte å få servert biff på i Trondheim.

    Afternoon Tea

    Nyt en klassisk Afternoon Tea – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet, i elegante omgivelser i historiske Palmehaven.

    Vinbaren

    Vår rikholdige vinbar med 10 000 flasker vin er bygd opp våre vin-eksperter som har reist verden rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden.

    Brasserie Britannia

    Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist. Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

  • Frokost

    Frokosten på Britannia Hotel skal skille seg ut fra den tradisjonelle norske hotellfrokosten. På Britannia har vi blant annet lagt vekt på å følge sesongene vi er i, og vi tilbyr à la carte-retter som kokkene lager på bestilling.

    Room Service

    Under oppholdet ditt kan du unne deg noen av hotellets fineste retter også på hotellrommet. Alternativene er mange og inkluderer frokost på sengen, full middag, midnatt snacks og enklere retter om du bare vil ha noe lett.