Bestill bord

Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et av våre mer uformelle spisesteder skal vi alltid ha et alternativ som passer deg med våre seks ulike mat og drikke-konsept, uansett anledning.

  På kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, skal offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017, Christopher Davidsen nå åpne sin første signatur-restaurant, Speilsalen på Britannia Hotel.

  Vår rikholdige vinbar med 10 000 flasker vin er bygd opp av den anerkjente vin- journalisten Ulf Dalheim, som har reist verden rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden.

  Tidløst, sofistikert og elegant – samtidig komfortabelt og sosialt. En ny standard når det kommer til cocktails. Serverer klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

 • Afternoon Tea

  Nyt en klassisk Afternoon Tea – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet, i elegante omgivelser i historiske Palmehaven.

  Se mer

  En institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle evenement. Husets storstue. Her vil det bli servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon.

  Et spennende, uformelt sted, med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker, eller bestille fra à la carte delen av restauranten.

  Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist. Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

Pakker

En samling av unike opplevelser

Et utvalg av opplevelser som kan komplettere ditt opphold hos oss.

Les mer
 • Romantisk weekend

  Pakke

  Ta et velfortjent avbrekk fra hverdagen og skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss

 • Kulinarisk opplevelse

  Pakke

  Opplev noen av Britannia Hotel's spennende mat og drikke-konsepter med verdensmester i kokkekunst Christopher Davidsen.

 • Historisk opplevelse

  Pakke

  Trondheim er Norges historiske hovedstad, utforsk byens historie gjennom denne pakken som også inkluderer en historisk visning av hotellet.

 • Eksklusiv Laksefiske

  Pakke

  Britannia Hotel ble åpnet i 1870 for å huse den britiske overklassen som reiste til vår region for å fiske laks - også kalt lakselordene.