Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Mat & Drikke

Restauranter & barer

Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan vi tilby syv ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning.

  På kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, inviterer offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017, Michelinstjerne 2020, Christopher Davidsen deg til sin første signatur-restaurant, Speilsalen på Britannia Hotel.

  En institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle evenement. Husets storstue. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon.

  Vår rikholdige vinbar med 10 000 flasker vin er bygd opp våre vin-eksperter som har reist verden rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden.

 • Afternoon Tea

  Nyt en klassisk Afternoon Tea – en velsmakende britisk selskapstradisjon med røtter helt tilbake til 1840-tallet, i elegante omgivelser i historiske Palmehaven.

  Se mer

  Tidløst, sofistikert og elegant cocktailbar – samtidig komfortabelt og sosialt. En ny standard når det kommer til cocktails. Serverer klassikerne til perfeksjon og fantastiske signaturcocktails som reflekterer Trondheim og Britannias historie.

  Urbane og elegante Brasserie Britannia er inspirert av de aller beste brasserier i Paris og Lyon, med en liten amerikansk twist. Her kan man gjerne komme drop-in til en uformell plass med høyt tempo, god mat og trivelig stemning fra morgen til kveld. Slik det skal være på et ekte brasserie.

  Et spennende, uformelt sted, med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker, eller bestille fra à la carte delen av restauranten. Dette er en helt ny måte å få servert biff på i Trondheim.

  Room Service

  Under oppholdet ditt kan du unne deg noen av hotellets fineste retter også på hotellrommet. Alternativene er mange og inkluderer frokost på sengen, full middag, midnatt snacks og enklere retter om du bare vil ha noe lett.