Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Hotellrom & Suiter

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har vi hotellrom og suiter som gjør turen komplett. Våre hotellrom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kultur-arrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. Hotellfrokost i ærverdige Palmehaven er selvfølgelig inkludert uansett hotellrom!

  FRA 81 m²

  Signatur Suite Colonialmajoren

  Våre individuelt designede og møblerte signatur-suiter inneholder stue, glam-rom, gjestebad og et soverom med stort marmor-bad. Mulighet for ekstra soverom. Nyt komforten i denne romslige og luksuriøse suiten.

  Signatursuite 312 befinner seg i vårt historiske 1897-bygg, med balkong ut mot Dronningens Gate. Suiten har en stor flott stue med komfortable sofaer, romslige garderober, gjestebad og soverom med 2m x 2m håndlaget Hästens seng, med dyner og puter fra eksklusive Norvegr. Suiten har et eget glam-rom og et vakkert marmorbad med doble servanter, dusj og badekar i messing fra Catchpool and Rye. Det er også mulighet for å koble på et ekstra connecting 1897 superior rom dersom man ønsker dette.
  Gå til Signatur Suite Colonialmajoren rommet

  Tårnsuiten

  Tårnsuiten er Britannias mest luksuriøse suite på 220 m², plassert i selve tårnet på hotellets fasade fra 1897. Booking på forespørsel.

  Suiten har egen privat adkomst i egen fløy og topp sikkerhet med skuddsikkert glass, vinkjeller og spisebord for 10 personer, flygel, stor stue med spesialdesignede komfortable sofaer, bibliotek lounge med stor utvalg av coffee table bøker, to peiser, bar, romslige garderober, gjestebad og soverom med 2m x 2m håndlaget Hästens seng, med dyner og puter fra eksklusive Norvegr. Suiten har et vakkert marmorbad med doble servanter, to dusjer og badekar i messing fra Catchpool and Rye.
  Gå til Tårnsuiten rommet
  FRA 81 KVM

  Signatur Suite

  Våre individuelt designede og møblerte signatur-suiter inneholder stue, glam-rom, gjestebad og et soverom med stort marmor-bad. Mulighet for ekstra soverom. Nyt komforten i denne romslige og luksuriøse suiten.

  Signatursuiten befinner seg i vårt historiske 1897-bygg, med balkong ut mot Dronningens Gate. Suiten har en stor flott stue med komfortable sofaer, romslige garderober, gjestebad og soverom med 2m x 2m håndlaget Hästens seng, med dyner og puter fra eksklusive Norvegr. Suiten har et eget glam-rom og et vakkert marmorbad med doble servanter, dusj og badekar i messing fra Catchpool and Rye. Det er også mulighet for å koble på et ekstra connecting 1897 superior rom dersom man ønsker dette.
  Gå til Signatur Suite rommet
  58 m²

  Executive Suite

  Nydelig designet suite med separat soverom i en stilfull eleganse. Suiten går over to etasjer og har balkong med utsikt.

  Gå til Executive Suite rommet
  46 m²

  Deluxe Suiter

  Nydelig designede suiter med separate soverom i en stilfull eleganse. Noen av suitene går over to etasjer og har balkong med utsikt, eller er på en etasje med to bad, det ene med badekar.

  Gå til Deluxe Suiter rommet
  FRA 40 m²

  Junior Suiter

  Junior suitene ligger på hjørnet i vår historiske fløy fra 1897. Disse unike og sjarmerende suitene er perfekt for bade fritids- og arbeidsreiser. Innredet med en king-size seng, en dyp, komfortabel stol og en sofa. Den perfekte suite for avslapping eller oppladning til store dager.

  Gå til Junior Suiter rommet
  FRA 46 m²

  Familierom

  Våre familierom består av to superior rom med en dør som åpnes mellom dem. Ideelt for den større familien som ønsker trygghet og komfort.

  Gå til Familierom rommet
  FRA 26-30 m²

  Deluxe 1897 Rom

  Disse utsøkte rommene ligger i vår historiske fløy fra 1897. Lad opp i en king-size seng fra Hästens og nyt de luftige og elegante omgivelsene.

  Gå til Deluxe 1897 Rom rommet
  FRA 25 m2

  Superior 1897 Rom

  Rommet ligger i vår historiske fløy fra 1897. Et sjarmerende og komfortabelt rom for en eller to personer. Her finner du en komfortabel queen-size seng fra Hästens og avslappende sitteplass for to.

  Gå til Superior 1897 Rom rommet
  FRA 25-30 m²

  Deluxe Rom

  Et romslig og komfortabelt rom, med dobbeltseng. En praktisk arbeidskrok og område for avslapping. Ideelt for familier, som ved behov kan utvide med en ekstra seng for barn eller gjester.

  Gå til Deluxe Rom rommet
  FRA 23 m²

  Superior Rom

  Et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger fra Hästens. Du finner også en romslig arbeidsplass og avslappende sitteplass.

  Gå til Superior Rom rommet

Ofte stilte spørsmål

Ønsker du å bestille hotellrom i Trondheim, men du vil finne ut litt mer først? Under finner du svar på våre mest stilte spørsmål for bestilling av hotellrom hos oss.

 • Alle rom inneholder senger og sengetøy fra anerkjente Hästens, Carrara marmor-bad, badekåpe og tøfler, minibar med rikt utvalg av drikkevarer, salte og søte snacks, safe, kaffemaskin og vannkoker, velvære-artikler, hårføner, strykejern og strykebrett, turn-down service, kostnadsfri høyhastighet wifi.
 • Garantert innsjekk er fra kl.15.00 og utsjekk er kl.12.00
 • Du kan endre eller avbestille din bestilling kostnadsfritt frem til kl.18.00 dagen før ankomst. Har kjøpt et rom som er oppført som Ikke Refunderbar, har du dessverre ikke mulighet til å kansellere. Imidlertid kan alle våre fleksible pakker avbestilles kostnadsfritt frem til kl. 18.00 dagen før ankomst.
 • Concierge betyr “mannen med nøklene”. Dette innebærer at våre Concierger er tilstede for å tilrettelegge alle elementer ved ditt opphold og kan bistå med alt fra booking av bord, opplevelser, billetter til fly-tog-båt-museer, leiebil. I tillegg kan de legge til rette for skreddersydde opplevelser på hotellet eller i Trondheim og Midt Norge.
 • Frokost er inkludert i hotellrom-prisen. Vi tilbyr en 5-stjerners hotellfrokost i ærverdige Palmehaven. I Palmehaven tilbyr vi en delikat buffet med produkter av de beste råvarene, de fleste lokale og hjemmelagde. Man kan også bestille retter fra vår á la carte meny (en rett er inkludert) som tilbyr både klassiske retter som eggs benedict og mer moderne og trendy retter som avocado on toast. Alt laget med vår egen vri såklart.  
 • Nå kan alle våre hotellgjester bestille inngang til Britannia Spa som en ekstra luksus når de bestiller overnatting. Gjester som reserverer sitt opphold via vår hjemmeside, vil alltid få de beste tilgjengelige prisene, der det også er mulighet for å legge til inngang spa i bookingen. De som booker behandlinger, vil fortsatt nyte godt av gratis tilgang til alle våre fasiliteter hele dagen. Spa-inngang kan også kjøpes under oppholdet, på dagene du velger, med forbehold om tilgjengelighet.
 • Vi har et stort utvalg av spa-behandlinger å velge mellom fra kroppsmassasjer og ansiktsbehandling til voksing, manikyr og pedikyr. Se hele utvalget i vår spa-meny og book din behandling!
 • Vi tilbyr valet parkering i vår private garasje, hvor våre Doormen ønsker deg velkommen ved hovedinngangen og kjører ned bilen for deg. Prisen er 550,- per døgn og 750,- for elbil med lading.
 • Ja, vi kan sette sammen to romslige superior rom med dør mellom slik at det blir et romslig familierom. Våre deluxe-rom kan også utvides med en ekstra seng for barn eller gjester. Flere av våre suiter er gunstige for familier. Deluxe Suiter har dobbeltseng og sovesofa, Executive suite har dobbeltseng og kan knyttes sammen med et Small Superior Rom. Signatur Suitene har en dobbeltseng og kan knyttes sammen med Superior 1897 Rom. Bestill hotellrommet du ønsker, eller kontakt oss for hjelp med bestilling.
 • Som gjest på hotellet kan du også benytte deg av fitness-avdelingen. Her kan du trene på egen hånd eller bli med på gruppetimer som er inkludert i prisen. Vi har et bredt utvalg av treningsutstyr for styrketrening og funksjonell trening, samt et godt utvalg av kondisjonsapparater. Du kan også bestille PT-time og kroppsanalyse mot ekstra kostnad.
 • Britannia Hotel er et restauranthus, med 6 ulike bar- og restaurantkonsepter. Enten du foretrekker fine dining, smakfulle signaturcocktails eller et mer uformelt spisested, får du en smakfull opplevelse hos oss. Bestill bord på en av våre barer og restauranter her.