1. Hjem
 2. Hotellrom & Suiter

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Hotellrom & Suiter

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har vi hotellrom og suiter som gjør turen komplett. Våre hotellrom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kultur-arrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. Hotellfrokost i ærverdige Palmehaven er selvfølgelig inkludert uansett hotellrom!

  Signatur Suite

  Våre individuelt designede og møblerte signatur-suiter inneholder stue, glam-rom, gjestebad og et soverom med stort marmor-bad. Mulighet for ekstra soverom. Nyt komforten i denne romslige og luksuriøse suiten.

  Signatursuiten befinner seg i vårt historiske 1897-bygg, med balkong ut mot Dronningens Gate. Suiten har en stor flott stue med komfortable sofaer, romslige garderober, gjestebad og soverom med 2m x 2m håndlaget Hästens seng, med dyner og puter fra eksklusive Norvegr. Suiten har et eget glam-rom og et vakkert marmorbad med doble servanter, dusj og badekar i messing fra Catchpool and Rye. Det er også mulighet for å koble på et ekstra connecting 1897 superior rom dersom man ønsker dette.
  Gå til Signatur Suite rommet
  FRA 81 m²

  Signatur Suite Colonialmajoren

  Våre individuelt designede og møblerte signatur-suiter inneholder stue, glam-rom, gjestebad og et soverom med stort marmor-bad. Mulighet for ekstra soverom. Nyt komforten i denne romslige og luksuriøse suiten.

  Signatursuite 312 befinner seg i vårt historiske 1897-bygg, med balkong ut mot Dronningens Gate. Suiten har en stor flott stue med komfortable sofaer, romslige garderober, gjestebad og soverom med 2m x 2m håndlaget Hästens seng, med dyner og puter fra eksklusive Norvegr. Suiten har et eget glam-rom og et vakkert marmorbad med doble servanter, dusj og badekar i messing fra Catchpool and Rye. Det er også mulighet for å koble på et ekstra connecting 1897 superior rom dersom man ønsker dette.
  Gå til Signatur Suite Colonialmajoren rommet
  FRA 45 m²

  Deluxe & Executive Suiter

  Nydelig designede suiter med separate soverom i en stilfull eleganse. Flere av suitene går over to etasjer og har balkong med utsikt.

  Gå til Deluxe & Executive Suiter rommet
  FRA 40 m²

  Junior Suiter

  Junior suitene ligger på hjørnet i vår historiske fløy fra 1897. Disse unike og sjarmerende suitene er perfekt for bade fritids- og arbeidsreiser. Innredet med en king-size seng, en dyp, komfortabel stol og en sofa. Den perfekte suite for avslapping eller oppladning til store dager.

  Gå til Junior Suiter rommet
  FRA 46 m²

  Familierom

  Våre familierom består av to superior rom med en dør som åpnes mellom dem. Ideelt for den større familien som ønsker trygghet og komfort.

  Gå til Familierom rommet
  FRA 26-30 m²

  Deluxe 1897 Rom

  Disse utsøkte rommene ligger i vår historiske fløy fra 1897. Lad opp i en king-size seng fra Hästens og nyt de luftige og elegante omgivelsene.

  Gå til Deluxe 1897 Rom rommet
  FRA 25 m2

  Superior 1897 Rom

  Rommet ligger i vår historiske fløy fra 1897. Et sjarmerende og komfortabelt rom for en eller to personer. Her finner du en komfortabel queen-size seng fra Hästens og avslappende sitteplass for to.

  Gå til Superior 1897 Rom rommet
  FRA 25-30 m²

  Deluxe Rom

  Et romslig og komfortabelt rom, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. En praktisk arbeidskrok og område for avslapping. Ideelt for familier, som ved behov kan utvide med en ekstra seng for barn eller gjester.

  Gå til Deluxe Rom rommet
  FRA 23 m²

  Superior Rom

  Et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger fra Hästens. Du finner også en romslig arbeidsplass og avslappende sitteplass.

  Gå til Superior Rom rommet
 • FRA 20 m2

  Small Superior Rom

  Et elegant rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger fra Hästens. Du finner også en romslig arbeidsplass og avslappende sitteplass til to.

  Gå til Small Superior Rom rommet

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.