1. Hjem
 2. Spa & Fitness

Spa & Fitness

Britannia Hotel er et spahotell i Trondheim med fokus på avslapping og trening. I Spa- & Fitness-avdelingen finner du et stort utvalg av fasiliteter og behandlingstilbud. Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag.

  Britannia Spa

  Treat yourself with an everyday luxury

  Nye Britannia Spa er en vakkert innredet, moderne og elegant oase. Vi tilbyr et omfattende behandlingstilbud. Blant våre fasiliteter finnes seks behandlingsrom, oppvarmet basseng, flere badstuer, isbad, avslapningsrom, et stort treningsrom og mye mer.

 • Britannia Fitness

  I vårt 200 kvm treningsrom finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet. Vi har et bredt utvalg av treningsapparater i tillegg til frivekter, knebøystativ og annet utstyr for funksjonell trening. Ønsker du å trene kondisjon kan du velge blant våre tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner og romaskiner.

Pakker

En samling av unike opplevelser

Et utvalg av opplevelser som kan komplettere ditt opphold hos oss.

Les mer
 • Luksuriøs Staycation

  Pakke

  Nyt to dager med ekstraordinær velvære – en luksuriøs staycation på Britannia Hotel, fra søndag til tirsdag, med Afternoon Tea, bobler og 15% rabatt på våre spabehandlinger.

 • Grease Weekender

  Pakke

  En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Trondheim på skuddårsdagen den 29. Februar 2020! Book weekend hotellpakker hos Britannia.

 • Romantisk weekend

  Pakke

  Skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss. Våkn opp i en deilig seng og nyt frokosten i ærverdige Palmehaven. En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent avbrekk fra hverdagen.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.