1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Ingrid Bjørnov 6., 7. & 8. August i Palmehaven (få billetter)

  Palmehaven, 7th August 2020 19:30 - 8th August 2020 23:30

  6., 7. og 8. August flytter Ingrid Bjørnov inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

  • Herborg Kråkevik 14. & 15. August i Palmehaven

   Palmehaven, 14th August 2020 19:30 - 15th August 2020 23:30

   14. August og 15. August flytter Herborg Kråkevik inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.