Hopp til innholdet

 1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Charlotte Audestad

  Palmehaven, 17. juni 2021 - 19. juni 2021

  Til konsertene i Palmehaven i juni, stiller Charlotte med slagkraftig stemme og gitar, og har med seg kapellmester Trond Hustad på flygel.

  • Sivert Høyem *UTSOLGT*

   Palmehaven, 24. juni 2021 - 26. juni 2021

   Etter et par år med eventyrlig suksess, både i- og utenfor Norge med et gjenforent Madrugada, har muligheten kommet til å oppleve Sivert Høyem alene på scenen, kun akkompagnert av sin egen gitar. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå
 • Jo Nesbø *UTSOLGT*

  Palmehaven, 2. juli 2021 - 4. juli 2021

  Jo Nesbø slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser, og landeplager som Jenter og Rumba med Gunn (1-2-3), er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

 • Marion Ravn

  Palmehaven, 8. juli 2021 - 10. juli 2021

  «Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live», er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn, og kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist som forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

 • Bjørn Eidsvåg

  Palmehaven, 15. juli 2021 - 17. juli 2021

  Er Bjørn Eidsvåg landets mest arbeidsomme artist? Han bare må ut å spille, og etter en solorunde i Palmehaven i vinter, så er det en glede å ønske ham tilbake, og denne gang med sin erfarne og distinkte kvartett i ryggen, bestående av flere av landets beste musikere. Det blir høytid i Palmehaven med residerende forkynner Bjørn Eidsvåg. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

 • Hanne Boel

  Palmehaven, 22. juli 2021 - 24. juli 2021

  Hanne Boel har i en årrekke vært blant Nordens mest populære artister. Sist sett i Trondheim som gjest til Åge på Sverresborg Arena på 4 år siden. Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, det soula, det bluesa og det jazza – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinnen hun er i dag. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

 • Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

  Palmehaven, 29. juli 2021 - 31. juli 2021

  I 2021 ser Maria og Lars frem til å turnere videre med nye sanger i bagasjen, for å treffe publikum landet rundt. Maria og Lars møtes på scenen gjennom egne viser, og andre sanger som har stor betydning for begge. Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg med dyktige musikere. Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

 • Bettanita

  Palmehaven, 5. august 2021 - 7. august 2021

  Elisabeth og Anita = BETANITA. To sterke kvinner residerer Palmehaven tidlig i august. Underholdningsgaranti! Hits! Vi ønsker to markante skikkelser i Norsk popindustri velkommen til Britannia.

 • Ingrid Bjørnov

  Palmehaven, 12. august 2021 - 14. august 2021

  Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.