1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Kari Bremnes i Palmehaven *UTSOLGT*

  Palmehaven, 16. april 2021 - 17. april 2021

  Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band.

  • Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene - *UTSOLGT*

   Palmehaven, 21. april 2021 - 25. april 2021

   Det umulige blir mulig under stjernehimmelen i Palmehaven når Åge Aleksandersen tar med seg Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene til Britannia Hotel.

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå
 • Janove i Palmehaven

  Palmehaven, 30. april 2021 - 1. mai 2021

  Janove ble først kjent for å komponere musikken, tekstuniverset og liveshowet til Kaizers Orchestra. Her var han også var en av Skandinavias mest markante frontfigurer. I 2021 kommer hans utsatte rockealbum «Det Sorte Karneval».

 • Ingebjørg Bratland *få billetter igjen*

  Palmehaven, 7. mai 2021 - 8. mai 2021

  Vi gleder oss til å ønske folkekjære Ingebjørg Bratland velkommen tilbake til oss i starten av mai. Ingebjørg er en fabelaktig formidler, og en konsert med henne byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter.

 • Swing'it i Palmehaven

  Palmehaven, 14. mai 2021 - 15. mai 2021

  Det unge, fremadstormende hot jazz-bandet Swing'it kommer til Britannia og Palmehaven i mai.

 • Arve Tellefsen & Liv Ullmann *få billetter igjen*

  Palmehaven, 16. mai 2021 - 17. mai 2021

  Vi inviterer til storstilt feiring av Norges nasjonaldag, over to kvelder i Trondheims storstue, Palmehaven med Arve Tellefsen og Liv Ullmann.

 • Åse Kleveland

  Palmehaven, 21. mai 2021 - 20. mai 2021

  Åse Kleveland er av Norges mest ikoniske og sagnomsuste kulturpersonligheter. Hun har preget og inspirert musikk- og kulturlivet gjennom mer enn fem tiår

 • Mari Haugen Smistad

  Palmehaven, 23. mai 2021 - 24. mai 2021

  Mari Haugen Smistad har blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

 • Susanne Sundfør *UTSOLGT*

  Palmehaven, 27. mai 2021 - 31. mai 2021

  Dette blir en spesiell konsertopplevelse i en naken og intim musikalsk setting, i vakre Palmehaven. Susanne flytter inn på Britannia den siste uken i mai og holder sine første konserter på to og et halvt år.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.