Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Winemaker's Middag med Tenuta San Guido fra Italia

  Wedel Jarlsberg, 27. september 2022 19:00

  En ganske så ordinær tirsdag i Trondheim skal det skje noe ganske så ekstraordinært… Vi er beæret over å kunne ønske velkommen til en middag med den legendariske produsenten Tenuta San Guido fra Bolgheri i Toscana, og med seg har de seks viner av ypperste klasse. Kjøkkenet disker opp med en spesialtilpasset 4-retters til eksklusive vinene.

  • "I'm not drinking any f..... Merlot" - En hyllest til Amerikanske viner med Liora Levi

   Palmehaven, 30. september 2022 19:30

   Disse beryktede ordene, sagt av skuespilleren Paul Giamatti i kultklassikeren Sideways, refereres til på en kveld som feirer amerikanske viner i Palmehaven. Et fireretters måltid akkompagnert av noen av landets beste viner, uten Merlot i hele tatt!

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå
 • Mari Boine

  Palmehaven, 7. oktober 2022 - 8. oktober 2022

  Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten far alle og enhver. Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden.

 • Lars Lillo-Stenberg

  Palmehaven, 28. oktober 2022 - 29. oktober 2022

  Det er et utømmelig lass av gode Lillo-signerte låter og tolkninger av andre store låtskrivere, som f.eks Alf Prøysen han har å velge i når han setter sammen reportoaret for disse helt spesielle kveldene i Palmehaven.

 • Göran Fristorp

  Palmehaven, 4. november 2022 - 5. november 2022

  Göran er enormt populær i Norge, foruten vårt naboland, og han kommer til Britannia og Trondheim med sine kjæreste viser. Hadde Nitimen hatt en oversikt over spilte artister, så er nok Göran høyt oppe.

 • Wenche Myhre

  Palmehaven, 15. november 2022 - 16. november 2022

  Wenche Myhre har med seg sitt eget band og kommer til å sette Palmehaven på hodet midt i november. Wenche er SHOWBIZ, hun er ung og hun stråler GLAM! Velkommen til Palmehaven, Trondheims storstue - Wenche Myhre.

 • Bjørn Tomren

  Palmehaven, 22. november 2022 19:00 - 22. november 2022 00:00

  Bjørn Tomren inntar Palmehaven tirsdag 22. November. Dette blir en kveld man sent vil glemme, med den folkekjære Stjernekampvinneren som garantert vil gi en underholdende opplevelse under stjernehimmelen.

 • Bettan og Are Hembre med Trond Hustad og Trio No Treble

  Palmehaven, 29. november 2022 - 1. desember 2022

  De populære dagene i månedsskiftet november og desember ser flere kjente og kjære fjes tilbake i Palmehaven for å fylle den med skikkelig julestemning og sang under stjernehimmelen. Vi gleder oss til å ønske Bettan, Are Hembre og Trond Hustad med sitt Trio No Treble velkommen tilbake til hotellet.

 • Liv Ellen Rønning Ensemble

  Palmehaven, 6. desember 2022 - 8. desember 2022

  Liv Ellen Rønning Ensemble spilte på Britannia Hotel's bursdagsfeiring tidligere i år og vi ble mektig imponert. Det er det flere som har blitt og nylig ble den prestisjetunge talentprisen på Molde Jazzfestival tildelt Liv Ellen med ensemble. I starten av desember tar de turen tilbake til Palmehaven for å skape god julestemning med "The Great American Swinging Christmas songs".

 • Ole Edvard Antonsen

  Palmehaven, 13. desember 2022 - 15. desember 2022

  I år vil alle som vanlig få en klump i halsen når Ole Edvard renser trompeten og blåser avgårde O Helga Natt – vakrere blir det ikke. En julekonsert med Ole Edvard, musikere og vokalister er en fornøyelig affære, fylt med nydelig musikk og noen gode historier.

 • Il Divo 19. desember

  Palmehaven, 19. desember 2022 16:30

  19. desember inviterer vi til flott 3-retters middag i Palmehaven i forkant av Il Divo's julekonsert i Trondheim Spektrum. Transport til og fra arenaen, fast track og billetter i bilettkategori 1 tilbys i tillegg til overnatting for de som ønsker det. Hjertelig velkommen!

 • Ane Brun

  Palmehaven, 20. desember 2022 - 22. desember 2022

  Ane Brun er virkelig en artist vi ser frem til å oppleve under Palmehavens stjernehimmel. En av Norges aller ypperste musikere og vokalister tar turen til oss 20. - 22. desember. I billetten inkluderes aperitiff og en 3-retters meny fra Palmehavens kjøkken.

 • Vamp

  Palmehaven, 27. desember 2022 - 29. desember 2022

  Vi ønsker Vamp hjertelig velkommen som våre artists in residence i romjulen. Det mangler ikke på kjente og kjære sanger fra dette populære bandet som vi gleder oss til å oppleve i romjulen på Britannia Hotel. Billetten inkluderer en flott 3-retters meny i forkant av konserten.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.