Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Frida Ånnevik

  Palmehaven, 28. januar 2022 - 29. januar 2022

  Med fem album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere. Hun er en av Norges aller fremste artister og vi gleder oss til hun inntar Palmehavens intime scene under stjernehimmelen som vår Artist In Residence.

  • Tre Små Kinesere *ny dato*

   Palmehaven, 10. februar 2022 19:00 - 10. februar 2022 23:00

   I februar er vi så heldig å få besøk av Tre Små Kinesere i Palmehaven. Her kan dere glede dere til mange klassikere og god stemning. Aperitiff og meny er inkludert i billetten.

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå
 • Steve Harley *utsolgt*

  Palmehaven, 11. februar 2022 - 12. februar 2022

  Steve Harley er endelig på vei tilbake til Trondheim og denne gang som Artist in Residence i Palmehaven, 11 og 12.februar som Steve Harley Acoustic Trio.

 • Anders Jektvik

  Palmehaven, 17. februar 2022 - 18. februar 2022

  Anders Jektvik har en unik formidlingsevne, og sterke låter og tekster som varemerke, gjennom flere kritikerroste utgivelser. Anders kommer til Palmehaven i trioformat.

 • Espen Lind *få billetter igjen*

  Palmehaven, 4. mars 2022 - 5. mars 2022

  Konserten blir et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner. Espen Lind i Palmehaven blir en hitparade av det sjeldne slaget, og i akustiske versjoner tilpasset suksesskonseptet «Artist in Residence» på Britannia Hotel.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.