Hopp til innholdet
 1. Hjem
 2. Kulturkalender

Kulturkalender

Hva skjer i Trondheim? Britannia Hotel er et levende hotell og en kulturell attraksjon med våre arrangementer i Trondheim. Hver måned arrangerer vi spennende konserter, utstillinger og mat- og drikke-events på et av våre mange konsepter.

 • Bettanita *få billetter igjen*

  Palmehaven, 5. august 2021 - 7. august 2021

  Elisabeth og Anita = BETANITA. To sterke kvinner residerer Palmehaven tidlig i august. Underholdningsgaranti! Hits! Vi ønsker to markante skikkelser i Norsk popindustri velkommen til Britannia.

  • Ingrid Bjørnov *få billetter igjen*

   Palmehaven, 12. august 2021 - 14. august 2021

   Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.

  • Vår avis

   The Collector

   Samlehistorier og påvirkninger siden 1870

   Utforsk nå
 • Artists-In-Residence: Claudia Scott og Torstein Flakne

  Palmehaven, 16. september 2021 - 18. september 2021

  To av Norges mest markante artister slår seg sammen og blir en del av Artists in Residence i Palmehaven på Britannia Hotel. I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retters middag fra Palmehavens kjøkken.

 • Artist-In-Residence: Sissel

  Palmehaven, 22. september 2021 - 25. september 2021

  I september flytter Sissel Kyrkjebø inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven (igjen!). Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og en flott tre retters meny med lokale trønderske råvarer i verdensklasse.

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.