Møter & Arrangementer

Britannia Hotel er regnet som storstuen i Trondheim, et av Skandinavias mest prominente event & konferansehoteller. Perfekt om du skal ha arrangement i Trondheim, leie lokale eller holde en konferanse. Vi har hatt æren av å servere alt fra kongelige, visjonære politikere og store oppdagere gjennom tidene. Et ideelt sted for både de store og små idéer med komforten og servicen du forventer på et femstjerners hotell.

  Konferanser i Trondheim

  Forsterk opplevelsen

  Britannia’s konferanse-tjenester inkluderer store fellesarealer og 12 møterom totalt med Britannia Hall og Palmehaven som naturlige høydepunkt.

 • Møterom i Trondheim

  Bli med inn i en verden av inspirasjon, der vi vet at gode idéer oppstår. Vår ambisjon er å bygge grunnlaget for gode og viktige møter mellom mennesker. Møter på Britannia Hotel skal inspirere og forsterke inntrykket av det faglige innholdet.

 • Middag & Selskap

  På Britannia har vi mange muligheter for ditt middagsevent eller selskap. Vi har flere egnede selskapslokaler i tillegg til seks ulike mat og drikke-konsepter som både kan bookes til lukkede selskap eller i kombinasjon med hverandre når du ønsker det.

  Bryllup & bryllupslokaler

  Drømmebryllup på Britannia Hotel

  Britannia Hotel tilbyr et stort utvalg av muligheter til deg og din kjære på den viktigste dagen i livet. Vårt dedikerte bryllups- og event team er klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse på den viktigste dagen i livet.

  Selskapslokaler & events

  Britannia Hotel er et hus med mange muligheter og flere spennende arealer, rom og områder som kan benyttes til ulike formål og events.