Bestillingsvilkår

Kjøpsvilkår Britannia Shop

Firmaopplysninger
Navn: Britannia Hotel AS
Org.nr.: 916 775 962
Post/ besøksadresse: Dronningens Gate 5, 7011 Trondheim
Britannia Shop e-post: shop@britannia.no

Generell info
For å handle hos Britannia Hotel AS (heretter «Britannia Shop») må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Vi tar forbehold om eventuelle skrive- og/eller lager/datafeil.

Bestillingen er bindende i det du som kunde bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din ordre får du automatisk ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din.

Personopplysninger
Britannia Shop vil aldri anvende dine opplysninger til annet enn hva du har gitt samtykke om. Britanna Shop som selger/ bytter/ gir aldri personopplysninger til tredjepart. Britannia Shop kommer aldri til å la tredjepart ta i bruk dine personopplysninger. Du har til enhver tid rett til å kunne se de personopplysningene vi har registrert på deg, og dersom disse er feilaktige eller ufullstendige så har du rett til å få personopplysningene endret eller slettet. Merk at vi ikke lagrer ditt personnummer eller informasjon om ditt kredittkort. 

Gavekort
Gavekortet kan ikke endres, byttes eller innløses i kontanter. Kortet må benyttes innen utløpsdatoen på gavekortet. Varighet på gavekort er ett år fra utstedelses/ kjøpsdato. Det er ikke mulig å benytte gavekort som betalingsmiddel for å kjøpe et nytt gavekort. NB! Britannia Hotel tar forbehold om ledig kapasitet. Vi anbefaler å bestille i god tid.

Leveringstid
Vi sender din ordre innen 5 virkedager etter du har gjennomført din bestilling på våre nettsider. Endelig leveringstid avhenger av Postens leveringstider.

Forsendelse / Fraktkostad
Gavekort blir sendt som brevpost og har en fraktpris på kr. 95,-. Med Posten leveres din pakke raskt og sikkert til din postkasse. Dersom pakken ikke får plass i postkassen mottar du en SMS eller e-post fra Bring om at pakken kan hentes på postkontoret eller post i butikk. 

Gavebokser og øvrige produkter sendes som Klimanøytral Servicepakke og har en fraktpris på kr. 150,-. Du mottar sporingsnummer per e-post etter bestilling og får tilsendt pakken til nærmeste Post i butikk eller Postkontor.

Hent hos oss
Vi tilbyr våre kunder å hente varen selv hos oss i Trondheim på hotellet uten tillegg i prisen. 
Britannia Shop
Dronningens Gate 5
7011 Trondheim

Din ordre er klar til henting 3 virkedager etter at du har mottatt e-post med kvittering fra godkjent kjøp. Varen må hentes innen 10 dager etter kjøp:
Ved henting av varer i butikk vil man måtte fremvise kvitteringen man har mottatt på mail, samt kunne legitimere seg med gyldig ID. Det er dessverre ikke mulig å hente ut pakker på vegne av andre. 

Retur, reklamasjon og angrerett
Ved kjøp av varer hos Britannia Shop kan du alltid sende varen(e) i retur innen 14 dager fra du mottok varen(e), jmf. lov om angrerett. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men du må selv dekke fraktkostnadene for dine varer. Varen må ligge i originalemballasjen, med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Angrerettskjema finner du her. Send dette til  shop@britannia.no innen tidsfristene som gjelder ved bruk av angrerett. Fraktseddel for retur blir sendt til din e-post. Du er selv ansvarlig for at varen kommer frem til oss. Når varen er mottatt blir beløp for kjøpte varer minus fraktkostnader refundert til din konto. 

Hvis det er feil/mangler med varen du har kjøpt, har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at man gir skriftlig beskjed til oss innen rimelig tid per e-post. Vennligst oppgi ditt bestillingsnummer og beskrivelse av hva som er problemet med varen. Bilder av god oppløsning og/eller nærbilder som kan dokumentere feilen vil også bli etterspurt. Du får tilsendt returfrakt-seddel per e-post.

Dersom varen du har mottatt har feil/mangler så må du ta skriftlig kontakt snarest etter mottak av varen.

Tilbakebetaling
Du som kunde har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusiv frakt innen 14 dager om du hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dag shop mottok henvendelsen. 

Bytte av vare
Bytte med en ny vare/annen størrelse: legg ved en kopi av ordrebekreftelsen og skriv størrelsen du ønsker. Bruk Postens Bedriftspakke Dør-Dør når du sender varer i retur. Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar. Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

Returadresse:
Britannia Shop
Dronningens Gate 5
7011 Trondheim

Betaling
Hos Britannia Shop kan du betale med VISA/Mastercard/Diners. Betalingen din behandles alltid av en trygg tredjepart. Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.

Salgsforbehold
Britannia Shop tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider og i våre butikker. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker dersom annet ikke er definert.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % MVA (unntak mat og drikkevarer 15%).