• Food & Drinks
  • · Afternoon Tea

Afternoon Tea x Gusbourne

Velkommen til en gnistrende Sparkling Afternoon Tea i Palmehaven, og hva er vel da mer naturlig enn britiske bobler på Britannia.

Artikkel · 0.5 min lese

Afternoon Tea x Gusbourne

Afternoon Tea, 7. april 2024 13:00 - 7. april 2024 17:00

Det er ingen ringere enn engelske Gusbourne som besøker Palmehaven denne søndagen, for en spesialutgave av Britannias Afternoon Tea.

Akkurat nå ser svært mange vininteresserte til England, og lar seg begeistre av viner med en fantastisk kvalitet, frukt og friskhet, svært attraktive både med og uten mat. 

7. april er altså ingen ringere enn engelske Gusbourne som besøker Palmehaven denne søndagen, for en spesialutgave av Britannias Afternoon Tea. Hele veien fra Appledore, i Kent, kommer Alastair Benham (Head of Wine Operations), som vil gi en kjapp introduksjon til engelsk vin og Gusbourne sitt univers.

Helt siden starten, i 2004, har Gusbourne hatt som mål å lage musserende årgangsvin på høyde med det aller beste fra rundt om i verden. 20 år senere kan vi langt på vei si at de har lyktes og vel så det, og er en av vinprodusentene som virkelig setter England på kartet og som bidrar til at vinene derfra får så mye velfortjent ros og oppmerksomhet. 

«Å lage eksepsjonell vin krever håndverk, respekt for naturen … og kompromissløs oppmerksomhet på detaljer», som Gusbourne sin grunnlegger, Andrew Webber, så fint sier – og vi kunne ikke vært mer enige!

Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å oppleve Britannias Afternoon Tea x Gusbourne, vår tolkning av denne herlige og erkebritiske tradisjonen møter musserende vin fra øverste hylle!

Dørene åpner kl. 13.00