Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Bjarne Brøndbo 10. & 11. Juli i Palmehaven

I sommer kan du oppleve Bjarne Brøndbo i Palmehaven på Britannia Hotel 10. Juli og 11. Juli som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Bjarne Brøndbo 10. & 11. Juli i Palmehaven

Palmehaven, 10. juli 2020 19:30 - 11. juli 2020 23:30

10. Juli og 11. Juli flytter Bjarne Brøndbo inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På KaiaKonfirmasjonsdressenSom splintra speilDet fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Vi lover deg en helstøpt aften med "bærre" Bjarne!

Pressen skriver: 
Gjennom halvannen time holdt Brøndbo et driv som publikum var helt med på. Det var småprat og musikk, fortellinger fra eget liv, barndom og ungdomstid, og selvfølgelig innslag fra D.D.E. Trampeklapp, allsang, latterkick og beundring for formidlingsevnen, kan stå som oppsummering av et heidundrendes møte med energibunten Bjarne Brøndbo.

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Bjarne Brøndbo
Fredag 10. juli, kl.19.30
Lørdag 11. juli, kl.19.30

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.