Hopp til innholdet
  • Local
  • · Spa

Britannia Spa Gjesteinformasjon

Her finner du praktisk informasjon til alle boende gjester som ønsker å besøke Britannia Spa.

Artikkel · 1 min lese

Åpningstider:
Resepsjon, badstuer og basseng:
Mandag til Fredag 07.00 – 21.00
Lørdag og Søndag 08.00 - 21.00

Spa behandlinger: 08.00 – 20.00
Bassengtid for barn (under 16 år) velg en time mellom kl. 09.00 – 11.00. I ferier (vinterferie, påskeferie, sommerferie, høstferie, julen) har vi en ekstra bassengtid for barn mellom kl. 15-17 (velg en time enten da eller kl. 09-11). Barn (0-15 år) kan kun besøke spaet sammen med en voksen.

Forhåndsbooking av tid for å benytte spa-fasiliteter er dessverre ikke mulig
Vi har nå åpnet opp for at hotellgjester kan benytte våre spa-fasiliteter igjen i en time per dag uten å booke behandling, men gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere plass i spaet. Det er ikke mulig å ringe til spa for å sette seg på venteliste eller forespørre plass. Vennligst møt klar i spaet - dere blir satt på venteliste dersom kapasitet er full.

Begrenset kapasitet
For å være garantert plass i vår spa-avdeling må man booke behandling. Det er da reservert tid til å benytte basseng, saunaer og steamrom en time i forkant av behandling.

Bekledning
Dresscode i vår spa-avdeling er badetøy. Dusjing og omkledning til badekåpe og badetøy, samt slippers gjøres på hotellrommet før ankomst til spa & fitness-avdelingen for boende gjester. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsbooke tid for kun spa fasiliteter, verken per telefon eller e-post. 

Spa-etikette
Vennligst vær oppmerksom på vår nulltoleranse for røyk og alkohol i Britannia Spa & Fitness. For å ivareta en rolig og god atmosfære for våre gjester ber vi deg tilpasse volumet på dine samtaler og sette mobilen på lydløs. Vi ber deg også om ikke bruke kamera og ta bilder i spaet, for å verne om privatliv for alle gjester som bruker fasilitetene.

Benytte spa etter utsjekk
Utsjekk for boende gjester på avreisedag er kl. 12:00. Gjester kan etter dette tidspunkt benytte Spa & Fitness fasilitetene mot et tillegg på kr. 250,- per person.

Publisert 27. mai 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.