• Hospitality
  • · Spa

Britannia Spa - slik forynger du huden din

Britannia Spa tilbyr Elemis Biotec ansiktsbehandlinger som hjelper deg med å få tilbake gløden og forynge huden din.

Artikkel · 1.5 min lese

Det kjølige høst og vinterværet vi går i møte kan for mange kjennes ekstra tøft mot huden. Mange kjenner nok også på en stressende hverdag, noe som kan gi utslag i at denne belastningen vises i ansiktet. Britannia Spa har behandlinger som kan hjelpe deg med dette. Blant annet tilbyr vi en høyteknologisk ansiktsbehandling som forynger huden og gjenoppretter en ungdommelig glød. 

Biotec maskinens funksjoner kan tilpasses deg og din hud, etter analyse og samtale med en av våre terapeuter.

Elemis Biotec ansiktsbehandlinger kombinerer ekspert-terapeutisk analyse av huden din med moderne teknologi. En behandling på denne maskinen fjerner blant annet sliten, matt hud forårsaket av aldring eller stress.

En Biotec-behandling kombinerer ansiktsmassasje med botaniske aktive stoffer og en høyteknologisk maskin som bidrar til at huden tar opp disse botaniske stoffene mer effektivt. Etter å ha undersøkt huden din, velger vi botaniske serum som er tilpasset dine ønsker og behov; anti-aldring, løfting og oppstramming, overflatebehandling, slapphet, anti-flekker, følsom hud og dehydrering.

Biotec-maskinen. har mange ulike funksjoner. Behandlingen oppleves som avslappende og behagelig.

Elemis Biotec behandling gir et resultat du ikke kan kopiere med hjemmeprodukter. Terapeuten har en rekke verktøy å bruke, inkludert en ultralydskrell, med en urenhetsfjernende spatel som vibrerer 27,000 ganger i sekundet. Dette trekker ut urenheter, øker sirkulasjonen og stimulerer kollagen-produksjonen, slik at man føler at huden blir både fastere og smidigere.

Dersom huden din er dehydrert (et vanlig problem under tørre, kalde vinterforhold), vil terapeuten bruke en oksygenvifte for å få oksygen til å puste liv inn i sliten hud, slik at du føler deg renset og energisk. LED-lysbehandling reduserer flekkfremkallende bakterier og stimulerer kollagenproduksjonen.

Britannia spa i Trondheim

Resultatene av en Biotec ansiktsbehandling oppleves umiddelbart, og produktene som benyttes er designet for å øke celle-produksjonen, slik at du vil fortsette å føle deg frisk og forynget lenge etter at du forlater spaet.

Expert Manicure and Pedicure at Britannia Spa
Britannia Spa tilbyr også et stort utvalg andre behandlinger som manikyr, pedikyr og voksing. Kombiner din Biotec-behandling med en annen behandling og nyt en avslappende velvære- og egenpleie dag hos oss i Britannia Spa.

Elemis produkter er også tilgjengelig i vår egen Britannia Shop lokalisert i Britannia Spa-resepsjonen, her kan du også få gode råd for produkter tilpasset deg og dine behov slik at du får huden din til å skinne nå når vi går mot lysere tider.