• Food & Drinks
 • · Vinbaren

Britannia Wine Club - en medlemsklubb for deg med interesse for vin og vinopplevelser

Britannia Hotel er stolt over å kunne lansere vår helt egen vinklubb. Åpen for alle som er glad i gode vinopplevelser, begrenset antall plasser tilgjengelig.

Artikkel · 2.5 min lese

Velkommen til vår nye medlemsklubb Britannia Wine Club!

Britannia Wine Club Reidel glasses
Riedel x Britannia Wine Club smakeglass og karaffel.

Vår vindirektør og Head Sommelier, Henrik Dahl Jahnsen er leder av vinklubben og har satt sammen et innholdsrikt og variert program for året som kommer og gleder seg til å dele unike vin-øyeblikk med klubbens medlemmer.

“Jeg kommer til å arrangere to eksklusive smakinger i måneden for våre medlemmer,” forteller fem ganger Norgesmester i vinkelner. “Det blir også en årlig vintur med spennende produsent-besøk og fordypning i en eller flere flotte vinregioner.”

“Britannia Hotel Wine Club er ikke som andre vinklubber. Det skal hverken være for pretensiøst eller for enkelt, men vi skal alltid fokusere på vinglede, kvalitet og det utviklende felleskap en slik klubb skal innebære.”

wine events at Britannia Hotel

Arrangementene og formatet vil variere gjennom året og dere vil også få anledning til å ta med dere en venn eller partner på enkeltetilstelninger.

Vårt faste program:

 • Som medlem vil du ha mulighet til å delta på to smakinger med Henrik Dahl Jahnsen per måned (unntatt i juli). Smakingene vil bli lagt til tirsdag og torsdag med to ukers mellomrom, totalt 22 eksklusivesmakinger med ulike tema. Disse vil ha varighet på ca. 2 timer per gang og det er ca. 6 viner per smaking. Pris per smaking er kr. 695,- (kan variere ved spesialsmakinger).
 • Én gang per måned reserverer vi plass i en av våre restauranter for en uformell 2-retters middag etter smakingen. Når klubbens offisielle aktivitet er avsluttet, er dere hjertelig velkommen til å invitere med dere en person på disse middagene. Til torsdagsarrangementene vil dere også få mulighet til å reservere rom på hotellet med 20% rabatt(ved tilgjengelighet).
Britannia Wine Club Reidel glasses

De 50 første som blir medlem vil få et eget sett med fire Riedel x Britannia WineClub smakeglass i egen Riedel bæreveske og en Riedel x Britannia Wine Club karaffel som velkomstgave. Glassene og karaffelen tilhører den anerkjente glass-produsentens Performance serie og har blitt lasergravert med vinklubbens logo.

Et gammelt sitat sier at “kunnskap øker vingleden” og det skal vi utforske videre sammen, sier Henrik Dahl Jahnsen, som nylig også vant Michelin Guidens Sommelier Award i Norden.

Borgogno vineyard Alba Piemonte, Italy

Inkludert i medlemsavgiften:

 • To årlige spesialsmakinger – inkludert
  Én temasmaking hvor vi ser dypere på en region, druesort el. Én sommeravslutning hvor vi deler solens gleder med matret- ter og viner som hører sommeren til. På sommeravslutningen vil det også være mulig å ta med en gjest.
 • Fine Wine messe hver høst –  inkludert
  Påfølgende 5-retters middag og gode viner – inkludert
 • Tilgang til våre allokasjonsviner – inkludert
  Mulighet til å forhåndskjøpe de mest ettertraktede flaskene for videre lagring i vår kjeller til du ønsker å åpne dem.
 • Èn personlig smakebok per år –  inkludert
  Ytterligere bøker kan selvfølgelig kjøpes gjennom året.
 • Mulighet til å delta på vår årlige vintur (kostnader tilkommer, reisemål og detaljer kommer).
 • Eksklusiv tilgang til Vinklubbens to månedlige smakinger med Henrik Dahl Jahsen - kr. 695,- per kveld (kan varierer ved spesialsmakinger).
 • Spesielle medlemstilbud på vin-effekter; glass, åpnere, karafler, mv.

15,000,- NOK per år. 

For å søke medlemskap og lære mer om medlemskap i Britannia Wine Club, kontakt Henrik Dahl Jahnsen direkte på mail: henrik@britannia.no