Bli med oss den 29. juni for en spesialutgave av vår Champagnelunsj
Vi får besøk av fantastiske GASTROunika, kjent for sin nøye utvalgte og sporbare kaviar fra bærekraftige Europeiske kaviarfarmer. Vi serverer en spesiallaget meny med sjeldne og smakfulle kaviarsorter, sammen med Krug champagne. Krug lager noen av de aller mest generøse og uttrykksfulle champagnene som finnes, og er derfor utmerket til en såpass rik og raffinert råvare som kaviar.
Denne lunsjen markerer også den siste arbeidsdagen for vår head sommelier og regjerende norgesmester som vinkelner Nikolai Svorte, som har satt et håndplukket utvalg viner fra Krug til menyen.
Det er kun et begrenset antall plasser.
Pris: 6. 950,- per pers.
Prisen inkluderer en seksretters lunsj med smaking av seks viner:
Krug, Vintage 2011
Krug, Rosé 27 ed.
Krug, Grande Cuvée 171 ed.
Krug, Grande Cuvée 168 ed.
Krug, Vintage 2006
Riveyrac, Rivesaltes 1970