I høst har vi gleden av å ønske Charles-Henry Fourny velkommen til Trondheim og Britannia Hotel, for aller første gang.

Fourny kommer til Brasserie Britannia for en eksklusiv champagnemiddag i september. Sammen med sin bror Emmanuel, leder han den anerkjente familieeiendommen Champagne Veuve Fourny & Fils, som for mange er en referansestandard i den flotte premier cru-landsbyen Vertus i Côte des Blancs. Denne delen av Champagne er kjent for sitt kalkholdige jordsmonn og distinkt mineralske viner på Chardonnay, og Veuve Fourny lager noen av de mest elegante vinene i distriktet.
Håvard Werkland og hans team disker for anledningen opp med en fireretters meny med råvarer og tilberedning som står seg ekstra godt til champagne. Gjennom måltidet vil du bli litt bedre kjent med Côte des Blancs og Vertus, få møte en av menneskene bak disse fantastiske vinene, og få oppleve et imponerende spenn i vinstiler; fra slank, krisp blanc de blancs produsert på ståltank, via dyp, aromatisk roséchampagne, til prestisjecuvéen med vinifikasjon på eikefat og 9 års bunnfallslagring.
Ikke gå glipp av denne sprudlende høstkvelden i flotte omgivelser i Brasseriet, hvor avstanden til Champagne trolig vil føles bittelitt kortere enn vanlig!
Hvor: Brasserie Britannia
Når: Kl. 19:00, torsdag 9. oktober 2025
Pris: 1995,- Nyt en fireretters meny og utvalgte champagner fra Veuve Fourny, og møt Charles-Henry Fourny.
