• Occasions
  • · Palmehaven

EKSKLUSIVT: Susanne Sundfør på Britannia Hotel

Susanne Sundfør blir vår Artist in Residence 27 - 31. mai.

Artikkel · 2 min lese

Susanne Sundfør *UTSOLGT*

Palmehaven, 27. mai 2021 - 31. mai 2021

Dette blir en spesiell konsertopplevelse i en naken og intim musikalsk setting, i vakre Palmehaven. Susanne flytter inn på Britannia den siste uken i mai og holder sine første konserter på to og et halvt år.

Photo: Raphaël Chatelain.

Det åpner seg endelig en mulighet til å oppleve Susanne Sundfør på konsert igjen! Dette blir en spesiell konsertopplevelse i en naken og intim musikalsk setting, i vakre Palmehaven. Susanne flytter inn på Britannia den siste uken i mai og holder sine første konserter på to og et halvt år.

Susanne har med seg to musikere til det som blir en svært spesiell og eksklusiv konsertserie i Palmehaven. Konsertene vil ha et minimalistisk uttrykk, med fokus på Susannes vakre låter og tekster.
I konsertbilletten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken og aperitiff ved ankomst. Overnattingspakker tilgjengelig.

Torsdag, 27. mai, 19.30 *utsolgt*
Fredag, 28. mai, 19.30 *utsolgt*
Lørdag, 29. mai, 19.30 *utsolgt*
Søndag, 30. mai, 19.30 *utsolgt*
Mandag, 31. mai, 19.30 *utsolgt*

Det er over 15 år siden Susanne tuslet opp på scenen på vesle legendariske Credo Bar i Ørjaveita i Trondheim, satte seg ned bak keyboardet og på mange måter forandret livet til de få som var tilstede på hennes første konsert i Trondheim. De som var der ble hensatt i trance av den fantastiske artisten som åpenbarte seg på den bitte lille scenen.

Siden har Sundfør blitt anerkjent som den mest markante og interessante artisten som har kommet ut fra Norge, hun har vunnet mengder av Spellemannspriser, og også den høythengende Nordic Music Prize i 2017, for hennes seneste studioalbum «Music for people in trouble». Susanne Sundfør sang også på Röyksopp sin massive hit Running to the sea.

colourful roof of Britannia's Palmehaven dining hall, with palm shadows

Vi er ekstremt stolte over å kunne presentere Susanne Sundfør ved flygelet i Palmehaven, og vet det blir en uforglemmelig serie konserter under stjernehimmelen på Britannia Hotel

Børre Johnsen, arrangør, Dora 3 AS.

Artist in Residence på Britannia Hotel i Trondheim, er et eksklusivt kulturelt og kulinarisk konsept som har hatt enorm suksess siden oppstarten høsten 2019. En helaften starter gjerne med at gjestene ønskes velkommen til bordet med en aperitiff, før en fantastisk tre retters meny følger. Kveldens absolutte høydepunkt er en intim konsert med en storslått og anerkjent artist. Det er utfordrende og spennende for artisten, som må ut av sitt faste konsertformat, samtidig er det veldig unikt og flott for publikum og fans som får tett kontakt med artisten på scenen.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst.

Meny Artist In Residence - Susanne Sundfør
Norske asparges,
smørsaus med kaviar, sprøtt brød og urteolje.

(melk, fisk, hvete)
***
Ytrefilet av kalv fra Røros
Vårens primører, potet-terte, syltet løk og kremet morkelsaus.

(melk, hvete, egg)
***
Sjokoladeterrine,
bringebærsorbet og peanøttcrunch

(melg, egg, mandel, peanøtt)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no


Publisert 4. februar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.