Håvard Werkland & veien til Lyon - er en unik matopplevelse i samarbeid med Oi! Trøndersk Matfestival & Olavsfest.
Opplev en historisk middag med en av Norges mest talentfulle kokker, Håvard Werkland, lørdag 3. august i den storslåtte Herresalen i Erkebispegården. Werkland, som denne vinteren skal representere Norge i Bocuse d'Or i Lyon – verdensmesterskapet i kokkekunst – har satt sammen en utsøkt 4-retters meny spesielt for denne kvelden.
Dette eksklusive arrangementet er et samarbeid mellom Oi! Trøndersk Matfestival og Olavsfest, og finner sted rett før den etterlengtede konserten med BigBang i Borggården. Gjestene kan derfor se frem til en kveld fylt med både kulinariske opplevelser og musikalsk underholdning.
Vi er stolt av å presentere denne unike middagen med Håvard Werkland som også er årets festivalprofil for matfestivalen. Bli med på en uforglemmelig aften og feire trøndersk matkultur på sitt aller beste.
Meny Håvard Werkland Herresalen 3. august
"Smak av Trøndelag"
Erter & ost
**
"Kveite «ceviche» "
Agurk, stikkelsbær & aji amarillo
**
"Kalveculotte "
Kål, løk & potet
Kalvesjy m/madeira
**
"Sommerminner "
Jordbær, mascarpone & havre
Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å smake på verkene til en av Norges fremste kokker på hans vei til Lyon. Sikre deg billetter i dag og bli en del av en kulinarisk fest som kombinerer mat, kultur og musikk på en helt spesiell måte.
Pris per person: kr. 2 687,- Dette inkluderer aperitif og 4-retters meny med tilhørende drikkepakke. Begrenset antall plasser. Oppmøte i Borggården kl. 17.00