• Occasions
  • · Palmehaven

Ingebjørg Bratland i Palmehaven 07.05 - 09.05

Ingebjørg Bratland kommer tilbake til Britannia og Palmehaven som Artist in Residence i mai!

Artikkel · 1.5 min lese

Ingebjørg Bratland *ny dato*

Palmehaven, 7. mai 2021 - 9. mai 2021

Vi gleder oss til å ønske folkekjære Ingebjørg Bratland velkommen tilbake til oss i starten av mai. Ingebjørg er en fabelaktig formidler, og en konsert med henne byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter.

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Ingebjørg har de siste årene vært veldig aktiv på konsert-fronten og har turnert jevnlig med ulike prosjekter, deriblant med platene «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020, i tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 og juleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP og en nydelig jule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg Bratland
Ingebjørg Bratland performing in Palmehaven during her series of Artist In Residence concerts in September 2019.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

NB// ny tid: dørene åpnes 18:00

Fredag 7. mai, 18:00 *utsolgt*
Lørdag 8. mai, 18:00, *utsolgt*
Søndag 9. mai, 18:00

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst - menyen er som følger:

Meny AIR Ingebjørg Bratland
Ørret "mosaikk",
agurk, sprø rug, pepperrot-fløte og urteolje.

**
Helstekt ytrefilet av kalv,
vårens primører, selleri, Pommes Anna
og kremet morkelsaus.

**
Bringebærterte,
marengs, kanel og vanilje, pasjonsfrukt-«pâte de fruit».

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Publisert 19. februar 2021

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.