• Occasions
  • · Palmehaven

Ingrid Bjørnov 6., 7. & 8. August i Palmehaven.

I sommer kan du oppleve Ingrid Bjørnov i Palmehaven på Britannia Hotel 7. August og 8. August som vår Artist In Residence.

Artikkel · 1 min lese

Ingrid Bjørnov 6., 7. & 8. August i Palmehaven (få billetter)

Palmehaven, 7. august 2020 19:30 - 8. august 2020 23:30

6., 7. og 8. August flytter Ingrid Bjørnov inn på Britannia Hotel som vår Artist In Residence i Palmehaven. Dette blir en fantastisk flott opplevelse med få plasser for å sikre en trygg og fin ramme. Billettene inkluderer aperitiff ved ankomst og et flott skalldyrplatå av lokale trønderske råvarer i verdensklasse (allergier hensyntas og alternativer finnes for de som ønsker det og melder inn på forhånd).

Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Billetten inkluderer aperitiff ved ankomst og et fantastisk skalldyrplatå som du kan lese mer om her. Vi har selvsagt gode alternativer for de med skalldyr-allergi.

Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Ingrid spiller klassisk musikk baklengs, hun gurgler O mio babbino caro i original toneart, og hun påstår at Benny Andersson og Edvard Grieg er en og samme person.

Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

Artist In Residence konsertserie i Palmehaven Sommer 2020

Ingrid Bjørnov
Torsdag 8. August, kl.19.30 *ekstra dato*
Fredag 7. August, kl.19.30 *UTSOLGT*
lørdag 8. August, kl.19.30 *få billetter*

1,845,- NOK

I billetten hver kveld inkluderes Plateau fruit de mer Britannia, der dere får de beste lokale, norske skalldyr, servert på et klassisk «plateau» med smakfullt garnityr og tilbehør. Allergier vil kunne hensyntas når dette er opplyst om til hotellet i forkant av konsertene.

Publisert 15. mai 2020

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.