Hopp til innholdet
  • Occasions
  • · Palmehaven

Jo Nesbø i Palmehaven 1. - 2. juli

Gled dere til et etterlengtet gjensyn med Jo Nesbø i starten av Juli!

Artikkel · 1.5 min lese

Jo Nesbø 1. - 2. juli

Palmehaven, 1. juli 2022 - 2. juli 2022

Jo Nesbø returnerer til Palmehaven og er vår Artist In Residence i starten av juli. Billetten inkluderer aperitif og 3-retters meny.

Jo Nesbø har på tre år klart å bli en institusjon i Palmehaven. Hans besøk på Britannia, sammen med makker Lars Jones er umåtelig populært, og han kombinerer gjerne sin sommerjobb på Britannia med litt klatring i bergvegger rett utenfor Trondheim.

Jo har skjønt «Artist in Residence» på Britannia – det handler om å hygge seg, både i fritiden på dagtid, og på jobb med sitt underfundige univers av historier knyttet til mange av hans fantstisk flotte viser, enten de visene er laget for Di Derre eller for hans egen soloplate.

En aften med Jo og Lars i Palmehaven er en klassisk opplevelse, du faktisk bør unne deg….flere ganger.

Jo Nesbø slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som Jenter og Rumba med Gunn (1-2-3) er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. 

Det som begynte som en engangs-happening har etterhvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, ved å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill og to stemmer. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke og nærhet. 

Lars Jones er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svensen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

Fredag 1. juni, kl.19:00
Lørdag 2. juni, kl.19:00

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt meny fra Palmehavens kjøkken.

Meny
Palmehavens kanapeer står klar på bordet ved ankomst, og nytes sammen med et glass Champagne eller et alkoholfritt alternativ
**
Pluma iberico de bellota
Potetkrokett med iberico, terte med vårens primører, ripsgele og sjy

**
Kokos pavlova med hvit Sarah Bernard , sitron og yoghurtsorbet

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00
Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som venteområde.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i flotte omgivelser.

Publisert 6. april 2022

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.