• Hospitality
  • · Palmehaven

Jul på Britannia Hotel

Opplev den fantastiske førjulstiden og høytiden på Britannia Hotel i år. Et magisk hus fylt av underholdning, god mat og spennende opplevelser.

Artikkel · 7 min lese
Christmas spirit at the hotel.
På Britannia er vi opptatt av detaljene, dette gjelder også i juletiden: der lekker julekonfekt og kaker fra våre konditorer og vår egen Britannia Champagne kan sette prikken over i`en for å skape julestemning på rommet ditt under høytiden.

Britannia Hotel er, og har vært synonymt med julefeiring i over 153 år. En magisk tid på året blir enda mer spesiell på et julepyntet femstjerners hotell, fylt med alt som hører med av god mat og drikke i ærverdige og herskapelige omgivelser.

Vi har mye å tilby både familien, vennegjengen og paret som ønsker å besøke oss i denne perioden. Tradisjoner skal opprettholdes og nye minner skal skapes, vi gleder oss til å ta imot deg.

family christmas scene in the suite at Britannia Hotel
Julefeiring i en av våre suiter gir den perfekte stemningen for hele familien.

Jul på Britannia-pakke
Fra 23. til 26. desember tilbyr vi en flott pakkeløsning for de som ønsker å feire jul i Trondheim enten på Britannia eller til dere som skal besøke familie og venner i byen. Sjekk inn på hotellet og få julestemningen i Britannia Bar, der vi byr på toddy, gløgg og pepperkaker og hyggelig julemusikk. Pakken inkluderer overnatting i et av våre luksuriøse rom med vår flotte a la carte frokost i ærverdige Palmehaven, inngang til Britannia Spa & Fitness og flotte julemiddager.

For barna setter vi opp visning av klassiske julefilmer hver dag. På juleaften kan du våkne uthvilt til julestrømpe på døren og en dag fylt av kulinariske høydepunkt. Gled dere til en fantastisk julemiddag i Palmehaven der du kan velge blant alle dine favoritt-juleretter på vår flotte buffet. Etter middag booker vi bord til deg i Britannia Bar der vi byr på kaffe og tradisjonelle julekaker. Vi ser vi frem til å ta imot hele familien til en minneverdig julefeiring på Britannia Hotel.

family christmas scene in the bar at Britannia Hotel with father and daughter laughing over coffee and hot chocolate
Flere av våre konsepter vil ha sesong-tilpassede menyer.

Førjul - den perfekte starten på høytiden
Når mørketiden kommer og snøen daler sakte ned, lyser byen opp og får en fortryllende stemning. Enten du planlegger et julemåltid med venner eller familie, kommer til byen for en helg med shopping, eller ønsker å oppleve fantastisk live-underholdning for å få stemningen, har vi et rikt tilbud av opplevelser klare for deg på Britannia Hotel.

Book en langweekend med kjæresten eller familien, bestill julebordet på en av restaurantene våre, eller sjekk kulturkalenderen vår, som er like stappfull av konserter som julenissens gavesekk på juleaften.

Julebord
Ingen jul i Norge er komplett uten et tradisjonelt julebord. Når snøen langsomt daler ned i Dronningens Gate, får gjestene en varm velkomst av vår doorman og vises vei til et av de mange selskapslokalene, restaurantene og barene våre for å feire høytiden. Vårt klassiske julebord i Palmehaven inneholder selvsagt alle favorittene dine, det er bare å begynne å glede seg!

Grand Buffet i Palmehaven
Stjernehimmelen er tent og vakre toner kommer fra vårt flygel, vi er klare for å ønske velkommen til ett av årets høydepunkt. I Palmehaven og Wedel Jarlsberg kan du oppleve vår bugnende julebordsbuffet. Her vil dere finne et stort utvalg av det klassiske julepålegget, vår hjemmelagde roastbiff, det beste havet har å by på for sesongen, og det som hører til av tilbehør og mye mer. For osteelskeren, kan vi friste med vårt berømte ostebord. Av varmmat kan du nyte lutefisk, pinnekjøtt fra Røros, ribbe fra Innherred med alt av klassisk tilbehør, og en skikkelig julesaus. Sist, men ikke minst – en dessertbuffet med alle klassikere og våre egne favoritter. Utover kvelden vil Britannia Christmas 3 sørge for god musikk og stemning utover i de små timer.
Pris per person kr 1295,-

Julebuffet (midtuke) 
Hver tirsdag, onsdag og torsdag fra tirsdag 28. november til og med torsdag 14. desember. 
Palmehaven's julebuffet midtuke med klassiske kalde og varme retter og fantastisk dessertbord. 
Seating-tider fra 18.00, 18.30, 19.00 og 19.30
895,- per person / 455,- per barn

Britannia Hall er perfekt for de som ønsker et eget lokale for julebordet.

Julebord i Britannia Hall og våre selskapslokaler
For dere som ønsker en privat og eksklusiv ramme rundt deres julefeiring, har vi gleden av å ønske velkommen til julebord i vårt ball room og selskapslokaler. Her kan alt skreddersys og tilpasses for årets høydepunkt. Inspirert av sesongen, tradisjoner og godt håndverk setter Britannias kjøkken sammen en smakfull julemeny. Dere velger mellom en 3-retters meny og en 5-retters meny.

jazz trio performing in Britannia Hotel's conference lobby
Som en del av julebordsopplevelsen i helgene tilbyr vi i også liveunderholdning av vårt eget band, Britannia Christmas 3, som skal opptre etter middagen.
Hos oss får du en klassisk juleopplevelse servert i en elegant og stemningsfull atmosfære skapt av vår dyktige pianist i Palmehaven.

Julelunsj i Palmehaven
Et av årets store høydepunkt er julelunsjen i Palmehaven. Om du ønsker å feire med familie og venner, eller avholde ditt julebord på dagtid, så inviterer Palmehaven til årets julelunsj. Vi dekker opp til førjulskos og hygge og inviterer til en klassisk julebuffet, hvor det vil bugne av sesongens tradisjonsretter og våre egne spesialiteter.

Her vil dere finne et tradisjonelt koldtbord med det klassiske julepålegget, vår hjemmelagde roastbiff,røkt laks fra Vega, gravet ørret, julens sildebord, og det som hører til av tilbehør og mye mer. Av varmmat kan vi friste med helbakt kveite, pinnekjøtt fra Røros, ribbe fra Innherred med alt av klassisk tilbehør, og en skikkelig julesaus. Sist, men ikke minst – en dessertbuffet med alle klassikere og våre egne favoritter.

Serveres mandag - fredag fra kl. 11.30 og lørdag - søndag fra kl. 13.00
Pris per person kr. 775,-
Pris for barn kr. 455,-

Afternoon Tea i Palmehaven i romjulen
Afternoon Tea på Britannia Hotel er blitt et av våre gjesters desiderte favoritt-gjøremål når de besøker hotellet. Menyen er laget av vår Head Pastry Chef, Cathrine Nilsen, og er inspirert av sesongen vi til enhver tid er inne i. Vår juleinspirerte Afternoon Tea serveres daglig i Palmehaven fra 26. desember til 30. desember.

Pris per person: 655,-
Pris for barn: 385,-

Julefrokost i Palmehaven
Nyt en 5-stjerners julefrokost i frodige og eksotiske Palmehaven. På vårt frokostbord finner du det beste fra regionen og retter som hører sesongen til. I tillegg til vår delikate buffet, kan du velge fra en eksklusiv a´la carte meny med klassiske frokostretter og våre spesialiteter, inkludert i din frokostopplevelse.

Kr. 495,- per person.

Velkommen til julefrokost i Palmehaven.

Grand Julebuffet i Palmehaven Julaften og 1.juledag
Juletoner vil fylle Palmehaven og stjernehimmelen er tent. 
Julefeiring i Britannias eksotiske hage er noe helt spesielt. 

Våre kokker disker opp med julens tradisjonsrike retter, av både det varme og kalde. Her vil dere finne et stort utvalg av det klassiske julepålegget og det beste havet har å by på for sesongen, og selvsagt... tilbehøret som hører til. For osteelskeren, kan vi friste med vårt berømte ostebord, som presenterer alle de fantastiske ostene fra vår egen region og Norge.  Vi har alle vår personlige julefavoritt, om det er pinnekjøtt, ribbe eller lutefisk. 
Alt dette får du hos oss: Pinnekjøtt fra Røros, ribbe fra Innherred og lutefisk av Lofotskrei.  Men husk å spare plass til dessert –  ett dessertbord som er en nytelse for både øyne og gane. Våre konditorer lager søte, små fristelser – de som hører julen til, og våre egne spesialiteter. 

Nyttårsaften i Palmehaven; den beste feiringen i byen!

Nyttårsaften på Britannia - den perfekte feiringen
Vi har en festlig kveld planlagt for deg og dine med en fantastisk meny i Palmehaven etterfulgt av underholdning og Nyttårsskål ved midnatt.

Bestiller du en nyttårspakke for to personer får du Champagne ved ankomst, 5-retters gallamiddag, underholdning og dans fra Britannia Superior Swing Orchestra, overnatting i dobbeltrom, inngang til Britannia Spa & Fitness og frokost dagen derpå i Palmehaven inkludert i prisen.

Nyttårsaften Palmehaven Gallamiddag 
Råmarinerte kamskjell, sikrogn fra Femund og fenikkel. 
** 
Piggvar med røkt smørsaus, Britanniakaviar og stekte grønne vekster. 
**  
"Wellington"
Okse indrefilet fra Røros, innbakt oksekjake, potet og trøffelsjy

** 
Britannia Blå, fritert rug og aprikos. 
**   
Omelette Norvégienne med rørte bringebær og hylleblomst.  

Julegavene finner du på Britannia Hotel
I vår egen Britannia Shop i spaet vårt finner du mange fine julegavetips, her selger vi flotte velværeprodukter og kjente merkevarer til både han og henne. Her finner du vårt eget Britannia sengetøy, Britannia badekåper, vår egen Britannia Te-blend, Hästens produkter og gavekort. Vi setter også opp en egen gavekortbutikk ved inngangen til vår kurs og konferanseavdeling i Westermannsveita mot Illums Bolighus.

Den perfekte julegaven til den som har alt er Britannia Hotels egen coffee table bok
Britannia Hotel fylte 150 år i 2020. Det store jubileet ble markert med en egen luksuriøs coffee table bok. Denne tar for seg hotellets rike historie i epoker, fra 1870 til den storslåtte gjenåpningen av hotellet i 2019 og slik det fremstår i dag etter 152 år. Boken er to-språklig og har både norsk og engelsk tekst i tillegg til et rikt bildeutvalg fra hotellets historie og gjenåpningen som internasjonalt femstjerners hotell. Boken finnes også i en egen limited edition produsert i 1870 utgaver med 150 ulike historiske cover.

Gavekort på Britannia Hotel
Med våre populære gavekort kan du enkelt gi bort et minne for livet og et rikt antall av opplevelser. Gavekortet kan brukes som betaling på overnatting, i våre restauranter og barer, på vårt spa og i Britannia Shop. Vi setter opp en egen gavekortbutikk ved inngangen til vår kurs og konferanseavdeling i Westermannsveita mot Illums Bolighus.
Du kan selvsagt også kjøpe våre gavekort enkelt via vår nettside og få de tilsendt.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til en flott førjulstid og julefeiring på Britannia Hotel.