![](https://cms.britannia.no/wp-content/uploads/2020/02/BrittaniaHotelTrondheim_photoLarsPetterPettersen_0015_v2_adjusted-683x1024.jpg)
Mandag 17. februar arrangerer Britannia Hotel Michelin Award Ceremony Cocktail Reception for inviterte gjester, i etterkant av utdelingen i Olavshallen, med hundrevis av Skandinavias beste kokker og medier til stede. Brasserie Britannia, Vinbaren, Britannia Bar og Jonathan Grill er alle åpne for publikum, og gir deg muligheten til å være tett på arrangementet, og kjenne på stemningen og kanskje treffe noen av stjernekokkene utover kvelden?
![Head Bartender Øyvind Lindgjerdet mixing drinks in the decadent Britannia Bar](https://cms.britannia.no/wp-content/uploads/2020/02/Britannia_Bar_photo_Marius_Rua_RUA0378-1024x683.jpg)
Alle de fire konseptene har åpent gjennom dagen, og har også utvidet åpningstid for å imøtekomme etterfestene og de mange tilreisende gjestene til Trondheim, Norges mathovedstad. Ankom tidlig for å sikre deg plass, bli sent for sjansen til å møte stjernene i nordisk gastronomi. Jonathan Grill og Brasserie Britannia tilbyr også spesielle menyer som en del av Vinterfest Restaurant Week.
![pouring Britannia House Champagne into a tall glass in the Brasserie restaurant](https://cms.britannia.no/wp-content/uploads/2020/02/Brasserie-Brittania_bubbles_photo-Lars-Petter-Pettersen_1225_lowres-1024x683.jpg)
Besøk Britannia.no for å sjekke åpningstider og booke bord.
For å forespørre bord i Vinbaren eller Britannia Bar, kontakt oss direkte:
Vinbaren+47 73 800 803 / event@britannia.no
Britannia Bar +47 73 800 800 / booking@britannia.no