• Hospitality
  • · Vinbaren

Michelin 2020: Mingling With the Stars

For første gang arrangeres den Nordiske Michelin-stjerneutdelingen i Norge, og Britannia har æren av å arrangere festen etterpå. Bli med og opplev stemningen tett på i en av våre restauranter og barer denne kvelden.

Artikkel · 0.5 min lese

Mingling With The Stars at Britannia

Vinbaren, 17. februar 2020 10:00

For første gang arrangeres den Nordiske Michelin-stjerneutdelingen i Norge, og Britannia har æren av å arrangere festen etterpå.

Britannia Hotel Trondheim Facade, the location for the Nordic Michelin Awards afterparty 2020

Mandag 17. februar arrangerer Britannia Hotel Michelin Award Ceremony Cocktail Reception for inviterte gjester, i etterkant av utdelingen i Olavshallen, med hundrevis av Skandinavias beste kokker og medier til stede. Brasserie Britannia, Vinbaren, Britannia Bar og Jonathan Grill er alle åpne for publikum, og gir deg muligheten til å være tett på arrangementet, og kjenne på stemningen og kanskje treffe noen av stjernekokkene utover kvelden?

Head Bartender Øyvind Lindgjerdet mixing drinks in the decadent Britannia Bar
Head Bartender Øyvind Lindgjerdet will be hosting a special evening of speculation and celebration, in the decadent Britannia Bar

Alle de fire konseptene har åpent gjennom dagen, og har også utvidet åpningstid for å imøtekomme etterfestene og de mange tilreisende gjestene til Trondheim, Norges mathovedstad. Ankom tidlig for å sikre deg plass, bli sent for sjansen til å møte stjernene i nordisk gastronomi. Jonathan Grill og Brasserie Britannia tilbyr også spesielle menyer som en del av Vinterfest Restaurant Week.

pouring Britannia House Champagne into a tall glass in the Brasserie restaurant
There will be a wide range of bubble available by the glass in Brasserie Britannia (pictured) and Vinbaren

Besøk Britannia.no for å sjekke åpningstider og booke bord.

For å forespørre bord i Vinbaren eller Britannia Bar, kontakt oss direkte:

Vinbaren+47 73 800 803 / event@britannia.no 

Britannia Bar +47 73 800 800 / booking@britannia.no