Hopp til innholdet
  • Hospitality

Morsdag på Britannia Hotel

Ta med din mor, moren til dine barn og hele storfamilien til Britannia og gjør stas på mødrene i ditt liv søndag 12. februar.

Artikkel · 1.5 min lese

Morsdag på Britannia Hotel

12. februar 2023 12:00

Søndag 12. februar skal mor hedres, og vi har mange flotte alternativer for å gjøre stas på mor akkurat denne dagen. Vi foreslår både vår populære Afternoon Tea, et besøk i Britannia Spa og kanskje viktigst: en bedre middag i en av våre restauranter der mor kan senke skuldrene og være hedersgjesten. Hjertelig velkommen.

Søndag 12. februar er det morsdag og hvilken bedre måte å hedre mor enn å ta henne med til en drømmedag på Britannia Hotel?

Afternoon Tea
En populær favoritt blant både tilreisende og lokale gjester er Afternoon Tea i ærverdige Palmehaven, med lekre små sandwicher, petit four, småkaker og scones fra våre dyktige konditorer ledet av Cathrine Nilsen. Denne søndagen har vi utvidet med en ekstra seating.

Denne dagen er det ingen tvil om hvem som er hedersgjesten ved bordet. Skål for mor!

Inviter mor på middag hos oss
På morsdagen fortjener mor å kunne gå til dekket bord og nyte en bedre middag i en av våre restauranter. Ta med familien og hedersgjesten(e) og la mor få senke skuldrene og være hovedpersonen under søndagsmiddagen hos oss. Både Brasserie Britannia og Jonathan Grill tilbyr fristende a la carte menyer denne kvelden og vi vet av erfaring at det lønner seg å bestille bord tidlig.

Ta med familien på en velsmakende morsdagsmiddag hos oss! Bilde fra Jonathan Grill.
Romantisk helg - kvinne på spa
Britannia Spa tilbyr et rikt tilbud av behandlinger og påfyll av energi.

Spa og velvære for mor
Å være mor kan både være en blanding av fornøyelse og helt sikkert også til tider være krevende. Vi tror mor vil sette pris på et besøk i Britannia Spa og en egen signaturbehandling slik at hun kan få litt ny energi og påfyll i en hektisk hverdag. Sjekk kalenderen hennes og book henne en spabehandling på en av ukedagene etter morsdagen, det er for øyeblikket ledig tid for behandling i Britannia Spa mandag 13. februar og tirsdag 14. februar, som for øvrig også er Valentines Day.

Se vår spameny og spør oss gjerne om anbefalinger på behandlinger til mor.

Morsdagsgave
Trenger du en gave til mor på morsdagen gir du henne mange muligheter til en flott opplevelse etter eget ønske med et gavekort på Britannia Hotel. Dette kan benyttes både på overnatting, i alle våre restauranter og barer, i vårt prisbelønte spa og i Britannia Shop.

Gavekort Britannia Hotel

Hos oss er det mange flotte muligheter til å imponere og gjøre stas på mor på morsdagen. Vi ønsker alle mødre en flott dag og hjertelig velkommen til Britannia Hotel.

Publisert 23. januar 2023

Få det nyeste først

Bli med på Britannia-listen for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.